Έγκλημα στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφος της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο υπνοδωμάτιο της

Βρίσκεται πια στα χέρια της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκλημα στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφος της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο υπνοδωμάτιο της

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της.

Πλέον ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την σύλληψη του συντρόφου της 17χρονης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Απαρηγόρητη και οργισμένη η μάνα της 17χρονης κοπέλας

Η μητέρα της 17χρονης Νικολέττας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι μίλησε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ALPHA και προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, περιγράφοντας την αγωνία της όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει που βρισκόταν το παιδί της. Μάλιστα, ζητούσε απεγνωσμένα να βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι, μπορούνε; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση, να τον βρουν», είπε αρχικά ξεσπώντας.

«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, έστειλα τα παιδιά στο σπίτι να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Δεν απαντούσε, δεν μπορούσαμε να μπούμε σπίτι, τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά το παιδί κοιμόταν, έφυγα εγώ στις 4 η ώρα για τη δουλειά και μετά από τις 5 και μετά, έγινε ό,τι έγινε, μου το είπαν στην αστυνομία», κατέληξε.