Έγκλημα στο Περιστέρι: Τραγουδούσε αμέριμνη και χαμογελαστή - Η τελευταία ανάρτηση της 17χρονης στα social media

Ρίγη συγκίνησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στο Περιστέρι: Τραγουδούσε αμέριμνη και χαμογελαστή - Η τελευταία ανάρτηση της 17χρονης στα social media

Όσο τα ασαφή στοιχεία του δράστη για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι ερευνούνται από τις Αρχές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η τελευταία ανάρτηση του θύματος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 7/8.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 29 Ιουλίου τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα, ανέμελη, δίχως να έχει στο μυαλό της τι θα ακολουθούσε με το χαμόγελό της να μένει χαραγμένο στο μυαλό των αγαπημένων της προσώπων, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Η τελευταία ανάρτηση της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

«Ποιος θα την φέρει πίσω;»

Η δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, ωστόσο φαίνεται πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού ο δράστης βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και έχει ήδη ομολογήσει για το έγκλημά του. Αυτό αποτελεί μία παρηγοριά για τους γονείς της αδικοχαμένης, ωστόσο ο πατέρας της μιλώντας στο κανάλι του ANT1 το Σάββατο 6/7 έδειχνε συντετριμμένος.

Το γεγονός πως ο υπεύθυνος θα πληρώσει για όσα έκανε, από τη μία πλευρά, ανακουφίζει τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όμως το κοριτσάκι τους δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ.

«Είναι μια ανακούφιση αλλά δεν παύει να έχει φύγει. Ποιος θα την φέρει πίσω; θα την φέρει πίσω κανένας; Για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή αδικοχαμένη. Αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα ντροπή. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;», είπε αρχικά.

«Μέχρι το πρωί έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο που ήμασταν όλοι μαζί με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη, μόνο έτσι όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, της ιστορίες μας. Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω τώρα, δεν σκέφτομαι τίποτα απολύτως. Τώρα θα κοιτάξω να δω πως θα συμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι ράκος», κατέληξε.