Πανικός στο Σούνιο - Αγνοούνται δύο κολυμβητές από το μεσημέρι της Κυριακής 7/8

Σε εξέλιξη η επιχείρηση του εντοπισμού τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πανικός στο Σούνιο - Αγνοούνται δύο κολυμβητές από το μεσημέρι της Κυριακής 7/8

Την ώρα που φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια, μία άλλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σούνιο μιας και δυο κολυμβητές αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής 7/8. Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη υπό τον συντονισμό του Λιμενικού για τον εντοπισμό τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 46χρονο και μια 62χρονη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την ώρα που κολυμπούσαν στην περιοχή παραλία Καπέ στα Λεγραινά Σουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγνοούμενους στο Σούνιο

Κατά πληροφορίες στην περιοχή επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων κολυμβητών στο Σούνιο συμμετέχουν ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ιδιώτης δύτης και ομάδες εθελοντών καθώς και πλωτά σκάφη του Λιμενικού.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τραγουδούσε αμέριμνη και χαμογελαστή - Η τελευταία ανάρτηση της 17χρονης στα social media

Όσο τα ασαφή στοιχεία του δράστη για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι ερευνούνται από τις Αρχές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η τελευταία ανάρτηση του θύματος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 7/8.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 29 Ιουλίου τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα, ανέμελη, δίχως να έχει στο μυαλό της τι θα ακολουθούσε με το χαμόγελό της να μένει χαραγμένο στο μυαλό των αγαπημένων της προσώπων, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.