Έγκλημα στο Περιστέρι: Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο δολοφόνος της 17χρονης

Τα σοκαριστικά ευρήματα που αποκαλύφθηκαν από το Mega

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο δολοφόνος της 17χρονης

Καθημερινά και μετά τη σύλληψη αλλά και την ομολογία του άνδρα που σκότωσε την 17χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το δράστη του στυγερού εγκλήματος έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στο σημερινό 8/8 δελτίο ειδήσεων του Mega, όπως είδαμε ο δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν διατηρούσε τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες και κυκλοφορούσε.

Ο ίδιος σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστηρίου προκειμένου να ομολογήσει για την εγκληματική του πράξη, ωστόσο θα απολογηθεί την Τρίτη 9/8 αφού ζήτησε εκ νέου προθεσμία. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέττας μίλησε για την εξέλιξη αυτή και ζητά να τιμωρηθεί ο δράστης που δολοφόνησε αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα που όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της είχε πέσει θύμα βιασμού μαζί με τον αδερφό της όταν ήταν μικρότεροι.

Οι 4 διαφορετικές ταυτότητες του Πακιστανού που δολοφόνησε την 17χρονη στο Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.
Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

Η τελευταία ανάρτηση της 17χρονης στα social media

Όσο τα ασαφή στοιχεία του δράστη για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι ερευνώνται από τις Αρχές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η τελευταία ανάρτηση του θύματος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 7/8.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 29 Ιουλίου τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα, ανέμελη, δίχως να έχει στο μυαλό της τι θα ακολουθούσε με το χαμόγελό της να μένει χαραγμένο στο μυαλό των αγαπημένων της προσώπων, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.