Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη - Νεκρός 20χρονος έπειτα από σφοδρή πρόσκρουση

Οι τελευταίες πληροφορίες για το δυστύχημα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη - Νεκρός 20χρονος έπειτα από σφοδρή πρόσκρουση

Άλλο ένα δυσάρεστο και θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα στην Κρήτη, μιας και μετά την είδηση της καταγγελίας 32χρονης για βιασμό, έγινε γνωστό πως 20χρονος το βράδυ της Δευτέρας 8/8, έχασε την ζωή του στην περιοχή του Ηρακλείου, όταν το σκούτερ που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο της λεωφόρου Κνωσού.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη με 20χρονο νεκρό

Πιο συγκεκριμένα ο 20χρονος έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο όταν το σκούτερ που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο της λεωφόρου Κνωσού, και εκσφενδονίστηκε από το όχημα, το οποίο βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά και εκείνος να στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 20χρονο και προσπαθούσαν επί περίπου 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κάτι που ήταν μάταιο.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, είδαν τον οδηγό του δικύκλου να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς από την περιοχή των Πατελών ως τη λεωφόρο Κνωσού, μέχρι που ένας από αυτούς τους ελιγμούς τον οδήγησε στο διαχωριστικό στηθαίο.

Νεκρός 20χρονος που έφυγε από την πορεία του

36χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι στη σύντροφό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου για τον 51χρονο συζυγοκτόνο στη Ζάκυνθο, φαίνεται πως όλο και περισσότερες σχετικές ειδήσεις βλέπουν το φως της ημέρας. Αυτή τη φορά, μία 26χρονη μητέρα στον Βόλο έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύντροφό της και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, την Κυριακή 7/8.

Ο 36χρονος άνδρας απείλησε να την σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι θα πάθαινε ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις. Την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια και κατά την προσπάθειά της να ξεφύγει η ίδια τραυματίστηκε και στο πόδι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η πληγή προέκυψε από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Βόλος - αστυνομία

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Παρόλα αυτά, αποφασίστηκε η κράτησή του έως σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI