Έγκλημα στο Περιστέρι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου

Οι τελευταίες πληροφορίες από το δικαστήριο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου

Μετά την προθεσμία που έλαβε από τον ανακριτή ώστε να μελετήσει την δικογραφία και να καταθέσει εκ νέου, ο 22χρονος Πακιστανός το πρωί της Τρίτης 9/8 πέρασε ξανά το κατώφλι του δικαστηρίου, προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο έγινε γνωστό πως ο δικηγόρος του παραιτήθηκε, και έτσι η τακτική ανακρίτρια πρέπει να ορίσει νέο δικηγόρο για τον καθ' ομολογία δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου στο Περιστέρι.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον 22χρονο για την δολοφονία της Νικολέτας

Ο 22χρονος θα πρέπει να απολογηθεί μέχρι το αργότερο το πρωί της Τετάρτης 10/8 χωρίς, για την ώρα, να είναι γνωστό αν αυτό θα γίνει παρουσία δικηγόρου ή αν τελικά ο 22χρονος θα απολογηθεί μόνος του. Νωρίτερα πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρίνιζαν ότι ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Κυκλοφορούσε με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες

Καθημερινά και μετά τη σύλληψη αλλά και την ομολογία του, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το δράστη του στυγερού εγκλήματος έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στο σημερινό 8/8 δελτίο ειδήσεων του Mega, όπως είδαμε ο δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν διατηρούσε τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες και κυκλοφορούσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέττας μίλησε για την εξέλιξη αυτή και ζητά να τιμωρηθεί ο δράστης που δολοφόνησε αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα που όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της είχε πέσει θύμα βιασμού μαζί με τον αδερφό της όταν ήταν μικρότεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες. Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999. Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001. Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.