«Γιατί μου κόψανε το χέρι;» - Συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στην Άνδρο

Δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγιναν όλα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γιατί μου κόψανε το χέρι;» - Συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στην Άνδρο

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον τραυματισμό του 15χρονου, ο οποίος χτύπησε πολύ σοβαρά πριν λίγες μέρες από ταχύπλοο την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο με φίλο του σε παραλία της Άνδρου. Ο φίλος του, αποκαλύπτει τις πρώτες δραματικές στιγμές που βίωσαν, και τα λόγια του 15χρονου μόλις συνέβη το ατύχημα.

Τα πρώτα λόγια του 15χρονου ψαροντουφεκά

Ο φίλος του λοιπόν, περιέγραψε πώς γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το ταχύπλοο πέρασε με ταχύτητα από πάνω τους.

«Η μόνη σκέψη που θυμάμαι να κάνω, αφού βρεθήκαμε κάτω από το σκάφος, ήταν ποια στιγμή θα περάσει από πάνω μας η προπέλα να πεθάνουμε, δηλαδή ήταν πολύ τρομακτική η στιγμή», είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Εμείς ήμασταν σε μια απόσταση 15 – 20 μέτρα από την ακτή και ψαρεύαμε. Είχαμε τη σημαδούρα μας μαζί μας, δεμένη πάνω στον Θοδωρή, σε μια απόσταση 10 μέτρων.

Και ενώ ο Θοδωρής έδενε το ψάρι στο σώμα του και κοιτούσε τον βυθό άκουσα τη μηχανή του φουσκωτού και σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ένα φουσκωτό να κατευθύνεται κατά πάνω μας με μεγάλη ταχύτητα και ήταν σε μια απόσταση 30 με 40 μέτρα».

«Άρχισα να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη και να κουνάω το δεξί μου χέρι στον αέρα. Δε γίναμε αντιληπτοί από τον χειριστή του σκάφους. Συνέχισε να κατευθύνεται προς τα πάνω μας, δεν άλλαξε πορεία, ούτε μείωσε ταχύτητα και απευθείας έπιασα με το αριστερό μου χέρι το Θοδωρή, που δεν είχε καταλάβει ακόμα ότι έρχεται καταπάνω μας ένα σκάφος. Τον τράβηξα με όλη μου τη δύναμη προς τα δεξιά μου για να απομακρυνθούμε από το σημείο», είπε ο 20χρονος.

«Ήμουν σοκαρισμένος, το μόνο που είπε ήταν “γιατί μου κόψανε το χέρι“», συμπλήρωσε.

Εργατικό ατύχημα στο Λουτράκι

Μετά τις νέες σοκαριστικές πληροφορίες, που έδωσε στη δημοσιότητα ο γιος της γυναίκας, που πέθανε ενώ έκανε θαλάσσιο σπορ στα Σύβοτα, την Τρίτη 9/8 έγινε γνωστό και ένα εργατικό ατύχημα στο Λουτράκι. Ένας 58χρονος άνδρας, που δούλευε στον δήμο και ενώ κλάδευε...διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr .