Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο της Λαμίας - Άνδρας φώναζε και χτυπούσε τις νοσοκόμες

Απίστευτες οι περιγραφές!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο της Λαμίας - Άνδρας φώναζε και χτυπούσε τις νοσοκόμες

Μετά την επίθεση στην Μεσσήνη από 50χρονο στην πρώην γυναίκα του που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, άλλη μία επίθεση έγινε γνωστό πως συνέβη σε νοσοκομείο της Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης 11/8, όταν ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και χτύπησε νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης.

Τι συνέβη στην Λαμία

Ο λόγος για έναν 44χρονο συνοδό ασθενή της Παθολογικής Κλινικής, ο οποίος είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, ο οποίος κατηγορείται πως χτύπησε άγρια μια νοσηλεύτρια και κλότσησε στην κοιλιά και στο πόδι μία ακόμη, ενώ απειλούσε βγαίνοντας στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι νοσηλεύτριες υπηρεσίας ενημερώθηκαν από συνοδό ασθενή ότι ο 44χρονος βρίσκεται στο μπαλκόνι και βρίζει, και όταν έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, δέχτηκαν την πρώτη επίθεση, μιας και τις έβριζε και απειλούσε πως θα κάψει το νοσοκομείο.

Σαστισμένη η πρώτη νοσηλεύτρια του έκανε σύσταση να ηρεμήσει και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει. Πριν ακόμη το πράγμα ξεφύγει, ο 44χρονος ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενώ συνέχισε να φωνάζει και να βρίζει. Στη σύσταση της νοσηλεύτριας να μη φωνάζει, εκείνος γύρισε και της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Η επόμενη κίνησή του ήταν να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής και όταν η νοσηλευτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα, δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε, ενώ στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσάει.

Μέχρι να έρθει η ασφάλεια και η αστυνομία, είχε βγει στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες, και με μεγάλη προσπάθεια οι συνάδελφοι του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης, του ΑΤ Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση.

Συνεχίζει και κρύβεται ο 29χρονος πεθεροκτόνος της Άρτας

Δράμα δίχως τέλος φαίνεται να είναι το έγκλημα, που διεξήχθη στην Άρτα την Πέμπτη 11/8 με τον 29χρονο δράστη, που σκότωσε με τραγικό τρόπο τον πεθερό του να καταζητείται από τις αρχές.

Ο άνδρας μπήκε οπλισμένος στο σπίτι του 80χρονου με σκοπό να δει το 2χρονο παιδί του μιας και ήταν σε φάση χωρισμού με την 36χρονη μητέρα. Τα πράγματα είχαν τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη, αφού χρησιμοποίησε το όπλο, που έφερε πάνω του και στη συνέχεια, μετά τον φόνο διέφυγε στα βουνά της περιοχής με την αστυνομία να ''χτενίζει'' τα γύρω σημεία για να τον εντοπίσει, όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.