Θρήνος στο Hollywood: Νεκρή η ηθοποιός Anne Heche μια εβδομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα

Οι γιατροί της διέκοψαν τη μηχανική υποστήριξη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θρήνος στο Hollywood: Νεκρή η ηθοποιός Anne Heche μια εβδομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα

Mόλις μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη η ηθοποιός Anne Hecke άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε μόλις πριν από λίγη ώρα η οικογένειά της που ενημέρωσε τον κόσμο ότι θα διακοπεί η μηχανική υποστήριξη στην οποία ήταν συνδεδεμένη, αφού δεν είχε ελπίδες επιβίωσης.

Eίναι ο δεύτερος ηθοποιός που θρηνεί το Hollywood μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφού με τον ίδιο τρόπο πέθανε πριν από λίγες μέρες και ο Roger E. Mosley.

To μήνυμα της οικογένειάς της για το θάνατό της

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Η μοιραία στιγμή του ατυχήματος

Η ηθοποιός νοσηλευόταν σε κώμα από την προηγούμενη Παρασκευή μετά από την πρόσκρουσή της σε σπίτι με 140 χιλιόμετρα. Έγινε γνωστό πως είχε κάνει χρήση κοκαίνης.