Έγκλημα Άρτα: Είχε επιχειρήσει να κάνει και άλλον φόνο ο 29χρονος - Σοκάρει η πρώην γυναίκα του

Γίνεται η σύνθεση του προφίλ του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγκλημα Άρτα: Είχε επιχειρήσει να κάνει και άλλον φόνο ο 29χρονος - Σοκάρει η πρώην γυναίκα του

Το έγκλημα της Άρτας φαίνεται να έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα με τον τύπο και να εξακολουθεί να είναι πρώτο θέμα ακόμα και αν ο δράστης, που σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του πιάστηκε από την αστυνομία.

Οι δηλώσεις, που έκανε η πεθερά του είναι πραγματικά σοκαριστικές, αφού ο πόνος και η οργή που βγάζουν για το πρόσωπο του είναι πασιφανή. Λίγο μετά η πρώτη δήλωση της πρώην γυναίκας του έρχεται να κουμπώσει το παζλ για το προφίλ του λέγοντας, πως είχε γίνει προσπάθεια να σκοτώσει και εκείνη.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις της πρώην γυναίκας του 29χρονου δράστη στην Άρτα

«Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα»

Έγκλημα  Άρτα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Τον πρόσβαλε και...»

Μετανιωμένος δηλώνει ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του στην Άρτα, μετά την σύλληψη του το πρωί του Σαββάτου 13/8, μιας και είχε εξαφανιστεί και οι αρχές τον αναζητούσαν από την ώρες που έγινε γνωστό το φονικό. Ο δικηγόρος του μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του υποστήριξε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Μιλώντας ο δικηγόρος του, υπογράμμισε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή».

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον προσέβαλε κι εκείνος εξοργίστηκε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν» ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό του.