Χωρίς νερό σήμερα (15/8) 10 περιοχές της Αθήνας - Έκτακτη ανακοίνωση από την ΕΥΔΑΠ

Μεγάλη προσοχή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρίς νερό σήμερα (15/8) 10 περιοχές της Αθήνας - Έκτακτη ανακοίνωση από την ΕΥΔΑΠ

Τι κι αν σήμερα (15/8) είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας και μία από τις μεγαλύτερες αργίες της χρονιάς (δείτε εδώ αναλυτικά τα έθιμα), οι προγραμματισμένες διακοπές νερού από την ΕΥΔΑΠ θα πραγματοποιηθούν κανονικά και θα ταλαιπωρήσουν 10 περιοχές της Αθήνας.

Οι περιοχές που θα μείνουν σήμερα (15/8) χωρίς νερό

Διακοπές νερού ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ: Δύο σημαντικές διακρίσεις Bronze στο CR Index και Bronze στα Hellenic Responsible Business Awards

Με τη διάκριση Bronze στο CR Index και ειδικό έπαινο για το Περιβάλλον τιμήθηκε η ΕΥΔΑΠ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), για την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης και την ενσωμάτωση κριτηρίων ESG στις λειτουργίες της, σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη CR Index και το CRI Pass.
Ο CR Index αποτελεί τον πρώτο ESG Δείκτη στην Ελλάδα, καθώς αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων αναφορικά με την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους, την εταιρική διακυβέρνηση και την αγορά, βάσει 100 διεθνών κριτηρίων που σήμερα είναι προαπαιτούμενα στους σημαντικότερους ESG δείκτες και Πρότυπα.

To βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της ΕΥΔΑΠ Μαργαρίτα Γκαμαλέτσου.
Παράλληλα, η ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε επίσης με το Bronze βραβείο στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards για τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, σε τελετή που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, καθώς και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη. Το βραβείο παρέλαβε η Προϊσταμένη Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της ΕΥΔΑΠ Αργυρώ Αγγέλη.

Η στρατηγική και οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ είναι πάντα προσανατολισμένοι στη διαφύλαξη του πόρου του νερού, στη διασφάλιση της υδροδότησης της Πρωτεύουσας με νερό άριστης ποιότητας σε προσιτή τιμή και με τη συλλογή και επιστροφή του στο περιβάλλον απαλλαγμένο από το ρυπαντικό φορτίο σε ποσοστό 95%. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη μακρόχρονη σημαντική παρουσία της ΕΥΔΑΠ για την ίδια την Πρωτεύουσα. Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους της ΕΥΔΑΠ που επί χρόνια με την υψηλή τεχνογνωσία και πείρα τους συμβάλλουν στην επίτευξη αυτών των στόχων.