Εφετείο: Νέα εκδοχή για το €1,5 εκατ. που βρέθηκε στην κατοχή του πρώην παίκτη ριάλιτι

Σήμερα στον ανακριτή ο 34χρονος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εφετείο: Νέα εκδοχή για το €1,5 εκατ. που βρέθηκε στην κατοχή του πρώην παίκτη ριάλιτι

Τη διαδρομή του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου (13/8) στο Εφετείο συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές.

Ο 34χρονος, με εντολή του εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί και σήμερα το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων είναι από την οικογενειακή του περιουσία (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Νέα σενάρια για την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του πρώην παίκτη ριάλιτι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ALPHA, παρά τα λεγόμενα του δικηγόρου του, ο 34χρονος φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς, λίγο πριν τη μεταφορά του στο Δαφνί πως τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια ενώ ένα μέρος προέρχεται από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή στα οποία γινόταν και χρήση ναρκωτικών ο ίδιος έπαιρνε χρήματα και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως το 1,2 εκατ. ευρώ εντοπίστηκε μέσα στο λευκό SUV, ενώ περίπου 300.000 ευρώ ακόμα βρήκαν οι αστυνομικοί στην έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του τραγουδιστή.

Κεντρική φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τα πρώτα λόγια του 34χρονου

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους.» Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή, γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε το πρωί του Σαββάτου. Που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.