Γυναικοκτονία Ρέθυμνο: «Θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής» - Ανατριχιάζουν τα λόγια της κόρης της 56χρονης

Δείτε την μακροσκελή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναικοκτονία Ρέθυμνο: «Θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής» - Ανατριχιάζουν τα λόγια της κόρης της 56χρονης

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία, καθώς άλλη μία γυναικοκτονία έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, με τα τελευταία λεπτά της ζωής του θύματος να έχουν βγει στη δημοσιότητα προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πόνο και οργή στην οικογένειά της.

Η κόρη της 56χρονης γυναίκας, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και προχώρησε σε μία ανατριχιαστική μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον άνδρα που της στέρησε τη μητέρα της, αλλά και τον τρόπο που εκείνη την μεγάλωσε.

Η ανάρτηση της κόρης του 56χρονου θύματος της γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο

«Η μητέρα μου Γεωργία Μαθιουδάκη δολοφονήθηκε, πισώπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής.

Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μόνη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο γάμο που την μείωνε, και την βίαζε ψυχικά, ψυχολογικά και σωματικά.

Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις.

Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα άλλο θρασύδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής.. θα μάχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμά μου για να μείνεις και να σαπίσεις μέσα στη φυλακή, εσύ και ότι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος.

Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμώσουμε ξανά.

Καλό παράδεισο Γιωργιώ μου. Σ αγαπάω πολύ».

Γυναικοκτονία Ρέθυμνο

Εξωτερική φωτογραφία: EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

''Ραγίζει καρδιές'' το χειρόγραφο μήνυμα φίλης της άτυχης Γεωργίας

Η άγρια γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με τη δολοφονία της 56χονης Γεωργίας από τον σύζυγό της έχει συγκλονίσει την χώρα και ιδίως την τοπική κοινωνία του νησιού, με τα μηνύματα σε βάρος του δράστη να πληθαίνουν.

Φυσικά το φιλικό και το συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, με το χειρόγραφο μήνυμα της φίλης της να συγκλονίζει...διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr.