Όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Anne Heche - Βρέθηκαν στο αίμα της ίχνη...

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Anne Heche - Βρέθηκαν στο αίμα της ίχνη...

Λίγες ημέρες πριν "έσκασε σαν βόμβα" η είδηση πως η Anne Heche βρέθηκε νεκρή. Μέχρι και σήμερα τα αίτια δεν ήταν ακριβή, ωστόσο το πόρισμά για την αιτία θανάτου της ηθοποιού μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε στο Λος Άντζελες ανακοινώθηκε από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή.

Τα αίτια για τον θάνατο Anne Heche

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ηθοποιός πέθανε από τα τραύματα που της προκάλεσε η εισπνοή καπνού και τα εγκαύματα μετά το τροχαίο δυστύχημα, ενώ είχε και ένα κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από ένα αμβλύ όργανο.

Anne Heche

Η οικογένειά της, μάλιστα, είχε εξηγήσει πως είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλό της λόγω της έλλειψης οξυγόνου μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε σε μια στροφή και έπεσε πάνω σε ένα σπίτι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φωτιά.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος δήλωσαν ότι στο αίμα της βρέθηκαν και ίχνη ναρκωτικών. Παρόλα αυτά, όταν επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός ήταν εγκεφαλικά νεκρή αποφασίστηκε η διακοπή της έρευνας.