Χωρίς ρεύμα ορισμένες περιοχές της Αθήνας - Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Προσοχή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ρεύμα ορισμένες περιοχές της Αθήνας - Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 2/9 τις περιοχές στην Αττική με προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα, ενώ σε παρόμοια ανακοίνωση προχώρησε και η ΕΥΔΑΠ.

Συνολικά 2 περιοχές που θα επηρεαστούν, ενώ γνωστοποίησε και τις ώρες αλλά και τις οδούς όπου θα σημειωθούν οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 2/9 για μερικές ώρες

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 2/9 για μερικές ώρες

Εξωτερική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Ενισχύεται με νέο προσωπικό η ΔΕΗ

Ενισχύεται η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με την κάλυψη έξι ατόμων. Πρόκειται για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλάδου ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα προσληφθούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ Α.Ε ΣΟΧ ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις εξουσιοδοτημένες Υπαλλήλους του ΑΗΣ Κερατέας- Λαυρίου: ΠΙΣΚΟΠΟΥ Θεοδούλη: t.piskopou@dei.gr ΝΙΝΟΥ Μαρία: m.ninou@dei.gr .
  • Tαχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η. Α.Ε./ΔΕΘΥΠ/ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ, Τ.Κ. 19500 υπόψη κας Πισκόπου Θεοδούλης ή Νίνου Μαρίας (τηλέφωνα επικοινωνίας: 22920-64349 & 22920-64256).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Η Α.Ε. (dei.gr)

TAGS