Πάτρα: «Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει ξαφνικά το παιδί του από...» - "Καταπέλτης" ο Γρηγόρης Λέων για την Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι δηλώσεις του για την υπόθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει ξαφνικά το παιδί του από...» -

Η υπόθεση της Πάτρας δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς πλέον την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει "ανοίξει ήδη λογαριασμούς" με πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένου και τον Γρηγόρη Λέων, τον οποίο "απέιλησε" με μηνύσεις.

Ο ίδιος παρόλα αυτά, συνεχίζει να πραγματοποιεί δηλώσεις για τα γεγονότα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο από μία συνέντευξή του, κατά την οποία ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να πεθαίνει από ηπατική ανεπάρκεια στα ξαφνικά, ενώ επισήμανε πως είναι απαραίτητο άνθρωποι από τον κλάδο του να συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο για να μπορούν να εξηγούν και στους πολίτες τι συμβαίνει όσον αφορά τέτοιου είδους εξειδικευμένα ζητήματα.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση στην Πάτρα

«Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει στα ξαφνικά το παιδί του από ηπατική ανεπάρκεια χωρίς κανένα προηγούμενο ‘’σημάδι’’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Twitter / Γρηγόρης Λέων

Ο Όθων Παπαδόπουλος μιλά ανοιχτά για την απομάκρυνή του από αυτή

Γνωστή έγινε πριν λίγες μέρες η είδηση πως ο Όθων Παπαδόπουλος ο οποίος είχε αναλάβει την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το χρονικό διάστημα, απομακρύνθηκε από την υπόθεση και με απόφαση της οικογένειας της κατηγορούμενης στην θέση του είναι πλέον ο Αλέξης Κούγιας.

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι λοιπόν φιλοξενήθηκε μέσω σύνδεσης το πρωί της Κυριακής 4/9 με αφορμή μια υπόθεση που έχει αναλάβει, και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την αντικατάστασή του.

«Δεν θα απαντήσω σε κανένα ερώτημα γιατί δεσμεύομαι από τον κώδικα δεοντολογίας δικηγόρων. Άσκησα τα καθήκοντά μου όσο χρόνο μου είχαν ανατεθεί με όσο μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια μου στάθηκε δυνατόν.

Δεσμευόμαστε από τον κώδικα και δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσουμε σε κάποιο ερώτημα σε σχέση με την υπόθεση που ούτως ή άλλως είναι σε εξέλιξη και υπολείπονται τα άλλα στάδια που είναι κρίσιμα για την απόδειξη της αλήθειας και για την τύχη για της κατηγορουμένης», είπε χαρακτηριστικά...