Γλυκά νερά: Όλη η αλήθεια για το μεγάλωμα της μικρής Λυδίας - Τι συμβαίνει με τους παππούδες της;

Τι συμβαίνει με τους παππούδες της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκά νερά: Όλη η αλήθεια για το μεγάλωμα της μικρής Λυδίας - Τι συμβαίνει με τους παππούδες της;

Μια νέα πραγματικότητα ζουν τον τελευταίο καιρό οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν από την Αλόννησο, οι οποίοι μεγαλώνουν πλέον με ό,τι δυνάμεις τους έχουν απομείνει το παιδάκι, που άφησε πίσω η κόρη τους.

Μέσα από τη εκπομπή Super Κατερίνα διαψεύστηκαν την Τετάρτη 7/9 οι φήμες, που ήθελαν το κοριτσάκι να πηγαίνει στις Φιλιππίνες εκεί, από όπου καταγόταν η μητέρα της. Σε κάθε περίπτωση, το παιδί θα παραμείνει στους παππούδες του, όπως επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ και μάλιστα από τη μεριά των γιαγιάδων υπάρχει κάποια συνεργασία, ο πατέρας ωστόσο της Κάρολαιν είναι εντελώς αρνητικός.

Διαψεύδονται οι φήμες για μεταφορά της μικρής Καρολάιν στις Φιλιππίνες

«Όσα ακούγονται δεν είναι αληθινά, η μικρή Λυδία βρίσκεται στην Αλόννησο. Οι γονείς του Μπάμπη έχουν νοικιάσει σπίτι στο νησί και επιτρέπεται να βλέπουν τις 5 τελευταίες ημέρες το παιδί».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει περιουσία πολλών χιλιάδων στην κόρη του Λυδία

Μπορεί να παραμένει μέσα στη φυλακή μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά, ωστόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού, οι οποίες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, ο πρώην πιλότος ετοιμάζεται να μεταβιβάσει στην κόρη του Λυδία όλη του την περιουσία.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, ώστε όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Πριν τη δολοφονία, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Η περιουσία που θέλει να μεταβιβάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Λυδία είναι αποταμιεύσεις 50.000 ευρώ, ένα οικόπεδο με αξία 60.000 ευρώ στην Παλλήνη και ποσοστό σε 2 ακίνητα σε Αλόννησο και Αγία Παρασκευή.