Πάτρα: «Ο θάνατος οφείλεται σε...» - Έτοιμη η δικογραφία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου

Αλλάζει όμως ο Εισαγγελέας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο θάνατος οφείλεται σε...» - Έτοιμη η δικογραφία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου

Καθημερινά για την υπόθεση της Πάτρας μία νέα είδηση έρχεται στο φως και όσο ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε μηνύσεις, στην κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 7/9, μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας "Πελοπόννησος", ο οποίος αποκάλυψε διάφορα στοιχεία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η δικογραφία της έχει πραγματοποιηθεί εδώ και ένα μήνα και όλα δείχνουν πως πέθανε από από παθολογικά αίτια, όμως επειδή θα αλλάξει ο Εισαγγελέας μπορεί προκύψουν πολλά, όπως και το να καταθέσουν η Ρούλα και ο Μάνος, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι πρότινως.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Δασκαλάκη και της Πισπιρίγκου

«Έχει παραδοθεί η δικογραφία από την ασφάλεια της Πάτρας στη Εισαγγελέα, στην κυρία Στυλιανή Μπογδάνη, εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, διότι η υπόθεση είχε ολοκληρωθεί από την πλευρά της ασφάλειας. Δηλαδή, είχαν ληφθεί όλες οι καταθέσεις, επεστράφη, λοιπόν, η δικογραφία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν κατέθεσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κατέθεσαν όλοι οι υπόλοιποι γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς της εκλιπούσης, ο φυσιοθεραπευτής, οι γυναίκες οι οποίες την κουράριζαν, γείτονες, όχι όμως ο Μάνος και η Ρούλα. Η δικογραφία θα πάει στα χέρια άλλου Εισαγγελέα, διότι η κυρία Μπογδάνη μετατίθεται. Θα έχουμε, λοιπόν, μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά αυτό που πρόκειται να αποφανθεί ο νέος Εισαγγελέας που θα πάρει την δικογραφία στα χέρια του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε λέγοντας την άποψη των αρμόδιων: «Αίσθησή τους είναι ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια».

"Λύγισε" στην κάμερα ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της κατηγορούμενης

Όσο οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας "τρέχουν", στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 6/9, μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο πουλήθηκε για περίπου 30.000 ευρώ, ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν τα δικαστικά της έξοδα.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και, μάλιστα, λύγισε μπροστά στον φακό, διότι εξήγησε πως στο σπίτι βρήκε μερικά κουκλάκια των παιδιών και ένα ημερολόγιο, το οποίο δεν κατάφερε να διαβάσει ολόκληρο, καθώς δεν άντεχε.

«Πέρασα ένα δράμα με την γυναίκα μου. Πέθανε μέσα στα χέρια μου από καρκίνο και μου είχε αφήσει κάποια λεφτά, να πάρω μία γκαρσονιέρα στην Πάτρα, γιατί ταξιδεύω στην Ιταλία 4 φορές τον χρόνο. Δεν γνωρίζω την οικογένεια. Ότι λεφτά δίνω, τα παίρνει ο δικηγόρος και ο μεσίτης και τα δίνουν στην οικογένεια. Εγώ γνώρισα μόνο την μητέρα στο συμβολαιογραφείο που κάναμε τα συμβόλαια, εδώ και ένα μήνα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτά τα κουκλάκια είναι των τριών άτυχων κοριτσιών, τα αγγελούδια αυτά. Όταν άνοιξα το δωμάτιο ήταν μέσα, τα είδα, τα άφησα στη θέση τους. Δεν έμπαινα πολύ στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά και δεν αισθάνομαι και τώρα. Με τρομάζουν, πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ τι να τα κάνω τα κουκλάκια. Δεν μπορώ να τα πετάξω».

«Έχω βρει και ένα ημερολόγιο. Διάβασα δυο τρεις σελίδες, αλλά τα πέταξα κι αυτά», ανέφερε για το έγγραφο της κατηγορούμενης στο οποίο η ίδια έγραφε πως πρόκειται για μία ευτυχισμένη μητέρα.