Τραγωδία Πάτρα: Τι έλεγαν ο Μάνος και η Πισπιρίγκου για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Η συνέντευξη που μαρτυρά τις ύποπτες κινήσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Άκρως καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς η υπόθεση έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τα ερωτήματα παραμένουν δεκάδες για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών την ίδια ώρα που ο εισαγγελέας στέλνει την Ρούλα Πισπιρίγκου το εδώλιο.

Μεταξύ άλων, μπορεί οι Αρχές να βρίσκονται μια ανάσα πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια, ωστόσο η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου έχει ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση από την πρώτη στιγμή, αποκάλυψε τί έλεγε τόσο η Πισπιρίγκου όσο και ο πατέρας των άτυχων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης στην αποκλειστική συνέντευξη που είχαν δώσει.

Τί έλεγαν ο ΜάνοςΔασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο Απόσολος Λύτρας "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση της Πάτρας

Μετά την απομάκρυνση και την απόσυρσή του από την υπόθεση της Πάτρας, ο Απόστολος Λύτρας (δείτε τον για καφέ με τον νυν δικηγόρο της Πισπιρίγκου, Κούγια) παραχώρησε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 8/9, στην οποία αποκάλυψε πολλά και διάφορα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δικηγόρος, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και ξεκαθαρίζει τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και οδηγήθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί από την υπεράσπιση της.

«Εμένα με κάλεσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Συναντηθήκαμε αρκετές φορές και με την κυρία Πισπιρίγκου. Κάναμε μία έρευνα για τον θάνατο τον παιδιών. Όταν συνελήφθη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Δασκαλάκη ότι θα παρασταθεί εναντίον της. Έτσι παρά την πρώτη επιλογή της κυρίας Πισπιρίγκου είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με την υπόθεση.

Είχαμε επικοινωνία μέχρι πρότινος, μέχρι πριν από το καλοκαίρι. Επειδή είχα ασχοληθεί αρκετά με το θέμα, ήθελε κάποιες πληροφορίες για τις συναντήσεις που είχα κάνει. Δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση γιατί τις υποθέσεις τις τελειώνουν οι δικαστές. Αν δεν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου καμία υπόθεση δεν έχει τελειώσει.

Υπάρχουν πολλά αντιφατικά σημεία. Οι ιατροδικαστές θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τα πορίσματα και να δικαιολογήσουν τι ήταν αυτό που άλλαξε την επιστημονική τους άποψη» είπε μεταξύ άλλων.