Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Καταναλωτές προσοχή: Από αύριο Σάββατο 10/9 σε όλα τα σούπερ μάρκετ Lidl...

Προσφορές που θα φέρουν ουρές στα ταμεία

Καταναλωτές προσοχή: Από αύριο Σάββατο 10/9 σε όλα τα σούπερ μάρκετ Lidl...
EUROKINSSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ενημέρωση 09.09.2022 07:59
Από Youweekly Team

Μπορεί τα λέγεται πως τα σούπερ μάρκετ θα σταματήσουν να βάζουν προσφορές, την ώρα που οι τιμές στα τρόφιμα βρίσκονται στα ύψη, ωστόσο, τα Lidl προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, με αποτέλεσμα να κάνουν τις αγορές τους όσο πιο οικονομικά μπορούν.

Κάθε εβδομάδα η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βάζει πολλές προσφορές και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο.

Από αύριο Σάββατο 10/9 λοιπόν, που είναι το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, θα βρεις προϊόντα κρεοπωλείου, μαναβικής και πολλών άλλων. Μάλιστα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κοινοποίησε και το φυλλάδιο με όλες τις προσφορές.

Ορισμένες από τις προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές 10/9

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

H ανακοίνωση λίγο πριν τη νέα σχολική χρονιά

Οι συλλεκτικές φιγούρες, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, επιστρέφουν στα καταστήματα Lidl με τη νέα συλλογή “Stikeez Happy Home”.

Από τις 05.09.2022 έως και τις 13.10.2022 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε 30€ αγορών, οι πελάτες των καταστημάτων Lidl μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν από το ταμείο μία συλλεκτική φιγούρα Stikeez Happy Home.

Τα “Stikeez Happy Home”, είναι μια συλλογή από 24 διαφορετικές φιγούρες, εμπνευσμένες από αντικείμενα του σπιτιού, και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Λέγονται Stikeez γιατί κολλάνε σε όλες τις λείες επιφάνειες και, όταν παίζει κανείς μαζί τους, κάνουν έναν αστείο χαρακτηριστικό ήχο «ποπ»!

Και επειδή η κάθε συλλογή χρειάζεται και το κατάλληλο άλμπουμ, στα καταστήματα Lidl οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό άλμπουμ στην τιμή των 2,99€ για να αποθηκεύουν τα Stikeez τους.

Συλλέξτε τώρα Stikeez και κολλήστε τα παντού!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφορά όλους τους καταναλωτές: Τα προϊόντα που θα ακριβύνουν από Σεπτέμβρη στα σούπερ μάρκετ

Μεγαλώνει η λίστα με τα "απαγορευτικά" προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

TAGS
Share