''Στη δεύτερη τσουλήθρα υπήρχε...'' - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park

Νοσηλεύεται ακόμα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Στη δεύτερη τσουλήθρα υπήρχε...'' - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park πριν από λίγες μέρες, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων. Η μία από εκείνους, μια 22χρονη κοπέλα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο T- live, μιλώντας για την πορεία της υγείας της αλλά και το συμβάν και την εμπειρία της από το πάρκο αναψυχής.

Στο μεταξύ ακόμα υπάρχει διαμάχη μεταξύ της διοίκησης του πάρκου που δηλώνει ότι είναι δίπλα στα παιδιά, ωστόσο δεν αναγνωρίζει την υπαιτιότητά της, ενώ οι τραυματίες αναφέρουν ότι η διοίκηση προσπαθεί να τους ρίξει το φταίξιμο.

Οι πρώτες δηλώσεις της 22χρονης που χτήπησε στο συμβάν στο Allou Fun Park

«Πριν κάποιους μήνες βρισκόμουν και πάλι στο λούνα παρκ για να περάσω καλά. Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο τέλος, στη δεύτερη τσουλήθρα υπήρχε φωτογραφία που σε τράβαγαν όταν έπεφτες για να την πάρεις μετά και να την κρατήσεις» ήταν τα πρώτα λόγια της 22χρονης στο T-live.

Η μητέρα της 22χρονης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο καλύτερα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Εγώ καλά καλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμα τι έχει συμβεί στην οικογένειά μας ξαφνικά. Ένα βράδυ να βρεθούμε στα νοσοκομεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Η δεύτερη ανακοίνωση του πάρκου και ο ''πόλεμος'' των ευθυνών

Επιμένει το Allou Fun Park σε νέα ανακοίνωσή του με αφορμή το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες ότι «στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση».

Παράλληλα η εταιρεία εκφράζει...(Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr).