''Μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια...'' - Ανατριχιάζει η περιγραφή της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά έξω από τη δουλειά της

Φέρει εμφανή τραύματα σε πρόσωπο και σώμα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια...'' - Ανατριχιάζει η περιγραφή της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά έξω από τη δουλειά της

Στην εκπομπή t-live μίλησε σήμερα 14/9 η 34χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων έξω από την εργασία της, σε ένα εργοστάσιο. Συγκεκριμένα της επιτέθηκαν επτά σκυλιά που της δημιούργησαν τραύματα σε πρόσωπο και σώμα, με τη γυναίκα να αποφεύγει τα χειρότερα λόγω της παρέμβασης των συναδέλφων της. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης.

Το t-live από την πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλές συγκλονιστικές μαρτυρίες. όπως ήταν και εκείνη της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στην Καλαμάτα, από τον πρώην σύζυγό της.

Η σοκαριστική στιγμή που η 34χρονη δέχεται επίθεση από σκυλιά

Είπε στην εκπομπή της Στεφανίδου:

«Άρχισαν και μου έκαναν επίθεση όλα τα σκυλιά, δεν ήταν δεμένα. Κι άρχισαν και μου έτρωγαν τα χέρια και τα πόδια. Με έσυραν κάτω στο έδαφος κι εγώ προσπάθησα να κουλουριαστώ, σε εμβρυακή στάση, να προφυλάξω τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι μου. Εκείνη τη στιγμή ό,τι μπορούσα έκανα. Άρχισα και ούρλιαζα!.

Δεν είδα κανέναν, μόνο τα σκυλιά πάνω μου να με καταδαγκώνουν. Δύο κορίτσια άκουσαν τα ουρλιαχτά μου, με άρπαξαν από κάτω και με πήγαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε στα λόγια της που πραγματικά σοκάρουν.