Θα φουλάρουν τα καρότσια - Θα επικρατήσει πανζουρλισμός σήμερα 6/10 στα Lidl μετά από αυτή την ανακοίνωση

Το φυλλάδιο των προσφορών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μπορεί πριν από λίγες ώρες τα Lidl να μοίρασαν αρκετά χαμόγελα με μια ανακοίνωση που έκαναν, ωστόσο και σήμερα συνεχίζουν να μοιράζουν χαρά στους καταναλωτές τους. Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε μεγάλες προσφορές στα ράφια των καταστημάτων τους.

Σήμερα 6/10 ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει αρκετά χαμηλές τιμές σε πολλά από τα προϊόντα μαναβικής, κρεοπωλείου και άλλα.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Lidl προσφορές Πέμπτη 6/10

Αν έχετε αυτό το προϊόν από τα Lidl πρέπει να το καταστρέψετε αμέσως

Προστασία από προϊόντα αντιγραφής αποφάσισε το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας πως αξίζουν τα παραδοσιακά πλέον σοκολατένια κουνελάκια της σοκολατοποιίας υψηλής ποιότητας Lindt & Spruengli και μάλιστα η γερμανική εταιρία διέταξε επίσης τα Lidl να σταματήσει να πουλά ένα παρόμοιο προϊόν στην Ελβετία και να καταστρέψει το υπόλοιπο απόθεμά της, ενώ η συγκεκριμένα εταιρία σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ξανά πριν μερικές μέρες ότι οι πελάτες πρέπει να σταματήσουν να καταναλώνουν 2 ακόμα τρόφιμα.

Η Lidl πωλεί επίσης σοκολατένια λαγουδάκια, τα οποία ανήκουν σε μια άλλη εταιρεία, αλλά προσομοιάζουν πολύ αυτά της Lindt & Spruengli.Έπειτα από έρευνες που υποβλήθηκαν από την ίδια τη Lindt, κατέληξε πως το πασχαλινό λαγουδάκι τους ήταν πολύ γνωστό στο κοινό. Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο συμφώνησε, προσθέτοντας ότι τα δύο προϊόντα είναι πιθανό να συγχέονται, παρόλο που υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Με αυτή την απόφαση ανετράπη προηγούμενη η οποία είχε δικαιώσει την Lidl έναντι της Lindt. Η ελβετική σοκολατοποιία έχει δώσει πολλές δικαστικές μάχες για να προστατεύσει ένα από τα προϊόντα της, ειδικά αυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε πέρυσι ότι το πασχαλινό κουνέλι τυλιγμένο με φύλλο αλουμινίου έχει προστασία εμπορικού σήματος.

TAGS