«Αυτές τις μέρες ως γονιός και πατέρας έχω...» - "Λύγισε" ο Βασίλης Κικίλιας στον αέρα του Σήμερα

Με αφορμή τον 53χρονο στον Κολωνό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτές τις μέρες ως γονιός και πατέρας έχω...» -

Φρίκη και αποτροπιασμός επικρατεί με την είδηση πως πως 53χρονος (δείτε τα στοιχεία του) βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κοριτσάκι με την λίστα των "πελατών" του να κυμαίνεται στα 200 άτομα. Ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή Σήμερα, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.

Το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια για την υπόθεση στον Κολωνό

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να πω μια κουβέντα για κάτι που δεν αφορά το χαρτοφυλάκιό μου. Αλλά αυτές τις μέρες ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού, αυτό που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι.

Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει τα ονόματα αυτών των αλητών που μπήκαν στη διαδικασία να ακουμπήσουν αυτή τη ψυχούλα. Και περιμένω και περιμένουν όλοι να το δούμε. Και κρίνεται η ελληνική δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή. Όποιος είναι άνθρωπος πραγματικός δε μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά σε αυτό. Ατελείωτη αλητεία. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού ανθρώπου αυτό που έχει γίνει», είπε ο Υπουργός Τουρισμού.

"Έσπασε" την σιωπή της η μητέρα της 12χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης όπου έπεσε θύμα από έναν 53χρονο στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, όπου εκεί πήγαινε και το ανήλικο κορίτσι προοκειμένου να βοηθήσει. Μάλιστα, ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται πως εξέδιδε την 12χρονη και σε άλλους άνδρες.

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «T-Live». Συγκεκριμένα, ανέφερε χατρακτηριστικά πως:

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του».

Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε «Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά».