Κολωνός: Σοκάρουν οι δηλώσεις της φίλης του 53χρονου - «Δεν θα το πιστέψω αν δεν το δω με τα μάτια μου προσωπικά»

«Εγώ πιστέυω ότι είναι αθώος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Σοκάρουν οι δηλώσεις της φίλης του 53χρονου - «Δεν θα το πιστέψω αν δεν το δω με τα μάτια μου προσωπικά»

Το πρωί της Τετάρτης (12/10) στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε μια συνέντευξη όπου παραχώρησε κοντινή φίλη του 53χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη και την εξέδιδε και σε "πελάτες". Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες 10 δράστες από τους 100 όπου και την έχουν βιάσει, έχουν αναγνωριστεί μέχρι στιγμής.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια την ίδια ώρα που η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη πριν από λίγο -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη.

Οι δηλώσεις για τον 53χρονο βιαστή της 12χρονης από τον Κολωνό

Μεταξύ άλλων, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της πως: «Όλα αυτά που ακούω εγώ στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, αν δεν τα δω με τα μάτια μου προσωπικά, δεν θα τα πιστέψω. Δεν θα πιστέψω τίποτα αν δεν το δω με τα μάτια μου.

Εγώ πιστέυω ότι είναι αθώος, δεν πιστεύω ότι συνέβαινο κάτι τέτοιο και κυρίως ότι την απειλούσε. Ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει όλον τον κόσμο! Βοηθούσε γενικώς και οικονομικά και με πράγματα από το μαγαζί του, παντού έδινε, σε όλο τον κόσμο».

Τα φρικιαστικά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης

Ο θείος της 12χρονης μέσα από την εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 12/10 κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο 53χρονος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκαν συναλλαγές εμπλεκομένων στην υπόθεση στον λογαριασμό της ίδιας της της μάνα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).