Κολωνός: «Ξαφνικά με στοχοποιούν» - Ξέσπασε ο πρώην διοικητής Α.Τ για την σχέση του με τον 53χρονο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: «Ξαφνικά με στοχοποιούν» - Ξέσπασε ο πρώην διοικητής Α.Τ για την σχέση του με τον 53χρονο

Τεράστια οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η υπόθεση στον Κολωνό με την 12χρονη όπου ο 53χρονος στον οποίο δούλευε όχι μόνο την βίαζα αλλά και την εξέδιδε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής η ανήλικη έχει αναγνωρίσει τους 10 από τους 100 δράστες οι οποίοι την έχουν βιάσει.

Είναι μια υπόθεση όπου οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια προκειμένου να λάμψει η αλήθεια μιας και η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη. Να τονίσουμε επίσης πως μαζί με τον 53χρονο, συνελήφθη κι ένας 42χρονος πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει κάποιες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζουν τον 53χρονο μαζί με τον πρώην Διοικητή του Α.Τ. Κολωνού και οι χρήστες σχολίαζαν ότι η μητέρα της ανήλικης πήγε στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα και δεν τη δέχτηκαν λόγω των διασυνδέσεων του δράστη με τον Διοικητή.

Όλα όσα ανέφερε ο πρώην Διοικητής του Α.Τ. Κολωνού για την υπόθεση

«Είθισται ο κύριος αυτός, σε εισαγωγικά το κύριος, να φωτογραφίζεται με τη μισή Ελλάδα. Έχει φωτογραφηθεί με όλους. Βρεθήκαμε κάπου συγγενείς και ήθελε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Είμαστε μακρινοί συγγενείς. Είναι κάτοικος της περιοχής εκεί και είχε μία τάση να φωτογραφίζεται. Να βγάλουμε μία φωτογραφία μου είχε πει, γιατί είμαστε από τον ίδιο νομό. Τίποτα περισσότερο.

Ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον πατριώτη. Λέμε μία καλημέρα με έναν άνθρωπο και μετά λέμε ότι είναι τέρας. Τι να κάνουμε γι’ αυτό. Δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε. Η φωτογραφία είναι από το 2018, 2019. Έχω φύγει από το τμήμα της περιοχής 4 χρόνια. Δεν προμήθευε με προϊόντα το αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά με στοχοποιούν στα social media».

Σοκάρει η αποκάλυψη της γιαγιάς 12χρονης για την γυναίκα του δράστη

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ξέσπασε στο Πρωινό από την αρχή της εκπομπής την Τετάρτη 12/10 εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε από το να έρθει σε επαφή με οικεία πρόσωπα της οικογένειας του κοριτσιού για να μάθει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις απειλές και τις πράξεις του 53χρονου.

Έτσι, λοιπόν, η γιαγιά της ανήλικης μίλησε με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε πως για να καλυφθεί το θέμα και να μην προχωρήσουν σε καταγγελία οι γονείς, η σύζυγος του δράστη τους προσέγγισε προσφέροντάς τους 10.000 ευρώ για να τους "κλείσει τα στόματα".

«Πήρε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσουν. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες μέρες πριν ακριβώς. Τους απειλούσε αυτός συνέχεια "θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς" και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ για να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου "δεν θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω"», είπε αρχικά.

«Τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι 9 χρονών, το αγοράκι, πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε πάνω σε έμενα, το βρήκε ο αδερφός του σχεδόν λιπόθυμο», κατέληξε.