Κολωνός: «Η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη σύζυγο του 53χρονου» - Οι κινήσεις της μετά την καταγγελία που την "καίνε"

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη σύζυγο του 53χρονου» - Οι κινήσεις της μετά την καταγγελία που την

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται από χθες 12/10 η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό καθώς όπως όλα δείχνουν εμπλέκεται στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, ενώ μάλιστα φαίνεται πως απειλεί τις τελευταίες ώρες να αυτοκτονήσει.

Οι αποκαλύψεις για την μητέρα της 12χρονης

Ο Βασίλης Χρονόπουλος, ο δικηγόρος του 53χρονου, ανέφερε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται πως «η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη και τον εκβίαζε να της δίνει λεφτά για να μην αποκαλύψει όσα γίνονταν».

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε πως: «Ερευνάται ο ρόλος της μητέρας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, γίνεται μία έρευνα από την Εισαγγελία, καθώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτήματα. Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, όπως π.χ. η μητέρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή μας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του κατηγορούμενου επικοινώνησε μαζί της και προσπάθησε να τη χρηματίσει για να της κλείσει το στόμα. Δεν είχε πει συγκεκριμένο ποσό, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ το είχε πει η γιαγιά του κοριτσιού.

Πολύ σύντομα, ήρθαν στο T-live πληροφορίες ότι υπήρχαν μηνύματα στο κινητό της συζύγου του βασικού κατηγορουμένου, σύμφωνα με τα οποία η μητέρα ζητούσε χρήματα, αφού είχε κάνει την καταγγελία. Για τα μηνύματα αυτά, έχουμε περισσότερα στοιχεία σήμερα στην εκπομπή. Αυτό μας είχε προκαλέσει μία εντύπωση αλλά επειδή η γυναίκα αυτή βιώνει την οικονομική εξαθλίωση, έχει 8 παιδιά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πάνω στην απόγνωσή της ζήτησε λεφτά. Απλά η χρονική στιγμή ήταν πολύ ιδιαίτερη.

Η καταγγελία έγινε όντως στις Αρχές Σεπτεμβρίου και η αστυνομία έθεσε σε παρακολούθηση τον βασικό κατηγορούμενο, ως όφειλε να κάνει. Άρχισε να ψάχνει λογαριασμούς, συνομιλίες, υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που ακολούθησε μετά την καταγγελία του παιδιού. Να πούμε ότι η μητέρα πήγε μαζί με το παιδί να τον καταγγείλει μετά από πιέσεις, όπως φαίνεται, της θείας του παιδιού (αδελφής του πατέρα της ανήλικης). Υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό».

Η οικογένεια έχει 8 παιδιά. Τα πέντε παιδιά είναι με τον πατέρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε πρόβλημα εθισμού. Στο παρελθόν μπαινόβγαινε στις φυλακές και σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, δεν έχει πρόβλημα εξάρτησης. Υπάρχουν κι άλλα τρία παιδιά που έχουν έρθει στον κόσμο με άλλο πατέρα. Το ζητούμενο σήμερα είναι αν στον λογαριασμό της μητέρας έχουν μπει χρήματα από άλλα άτομα, αν σε αυτό τον λογαριασμό έχει γίνει κατάθεση και από άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει αυτό τώρα να ερευνηθεί. Εγώ λοιπόν αυτό που έχω να σας μεταφέρω είναι ότι η μητέρα ερευνάται, δεν είναι καταδικασμένη ακόμη. Σε περίπτωση που βρεθούν καταθέσεις από άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως να είχαν κάποια επαφή με το παιδί, τότε τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή».

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγη ώρα συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης (δείτε εδώ γιατί).

Σοκάρει η αποκάλυψη της γιαγιάς της 12χρονης για την γυναίκα του δράστη

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ξέσπασε στο Πρωινό από την αρχή της εκπομπής την Τετάρτη 12/10 εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε από το να έρθει σε επαφή με οικεία πρόσωπα της οικογένειας του κοριτσιού για να μάθει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις απειλές και τις πράξεις του 53χρονου.

Έτσι, λοιπόν, η γιαγιά της ανήλικης μίλησε με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε πως για να καλυφθεί το θέμα και να μην προχωρήσουν σε καταγγελία οι γονείς, η σύζυγος του δράστη τους προσέγγισε προσφέροντάς τους 10.000 ευρώ για να τους "κλείσει τα στόματα".

«Πήρε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσουν. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες μέρες πριν ακριβώς. Τους απειλούσε αυτός συνέχεια "θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς" και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ για να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου "δεν θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω"», είπε αρχικά.

«Τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι 9 χρονών, το αγοράκι, πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε πάνω σε έμενα, το βρήκε ο αδερφός του σχεδόν λιπόθυμο», κατέληξε.