Κολωνός: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» - Η πρώην σύζυγος του 53χρονου και ο γιος του, τον "ξέγραψαν" για τα καλά

«Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η υπόθεση βιασμού στον Κολωνό έχει πάρει τεράστιες εκτάσεις καθώς οι εξελίξεις που έρχονται η μια μετά την άλλη είναι συνταρακτικές. Μάλιστα, την ίδια ώρα η μητέρα της 12χρονης η οποία φέρεται να ήταν και η πρώτην που την είχει εκδίδει, έχει κριθεί προφυλακιστέα. Να τονίσουμε ωστόσο πως έχει εκφράσει φόβους για την ζωή της καθώς μέχρι στιγμής κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την άλλη, ο κύριος εγκέφαλος της φρικιαστικής υπόθεσης φαίνεται να είναι ο 53χρονος ο οποίος όχι μόνο βίαζε συνεχόμενα την ανήλικη αλλά και την εξέδιδε αφού πρώτα έκλεινε εκείνος τα ραντεβού υποδύοντας πως ήταν η ανήλικη ενώ ταυτόχρονα δήλωνε πως είναι 18 χρονών.

Ποιες είναι οι σχέσεις του 53χρονου με την οικογένειά του;

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο ίδιος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του αλλά και με τον γιο του είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.

Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου δράστη μετά την απόλυσή του

Τις πράξεις των γονιών του, ωστόσο, φαίνεται πως "πληρώνει" και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα" και νωρίς την Πέμπτη 13/10 έγινε γνωστό πως απολύθηκε. Φανερά εκνευρισμένος από αυτή την απόφαση, λοιπόν, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τις σκέψεις του για την υπόθεση.

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας "Το Βήμα" με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του "Βήματος". Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη "σκοτώνοντας", απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Κολωνός γιος 53χρονου