Κολωνός: «Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος της ιστορίας» - Συγκλονισμένη η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που παρίστανε πως είχε συγγένεια ο 53χρονος

Την είχε πλησιάσει από κοντά στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος της ιστορίας» - Συγκλονισμένη η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που παρίστανε πως είχε συγγένεια ο 53χρονος

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, πως ο 53χρονος δράστης ισχυριζόταν πως έχει συγγένεια με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμά αρχικά να μπλεχτεί και το όνομα εκείνου στην υπόθεση.

Την Τετάρτη 26/10, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Χριστίνα Μίχου, μίλησε στην κάμερα του Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, αποκαλύπτοντας πως ο φερόμενος βιαστής της ανήλικης προσπαθούσε να πείσει τους γνωστούς του για την ψεύτικη σχέση τους, ενώ μάλιστα το 2009 με 2010 είχε εμφανιστεί και μπροστά στη συγκεκριμένη γυναίκα δηλώνοντας πως πρόκειται για τον ξάδερφο του άντρα της.

Οι δηλώσεις της συζύγου του ποδοσφαιριστή που "έμπλεξε" ο 53χρονος δράστης από τον Κολωνό

«Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος αυτής της ιστορίας», είπε αρχικά η ίδια.

«Είμαι ξάδερφος του άντρα σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις» της είχε επισημάνει συγκεκριμένα, με εκείνη να τονίζει: «Εάν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα του Πέτρου και αυτό έχει βοηθήσει και έχει διεκπεραιώσει παράνομες ενέργειες, τότε θα κινηθούμε νομικά».

Τι συμβαίνει με τον ίδιο και την μητέρα της 12χρονης

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς ένας από τους κύριους αυτουργούς φέρεται να είναι και ο 53χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όχι μόνο την βίαζε αλλά και την εξέδιδε προς όφελός τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της παραμένει στη φυλακή αλλά ήδη αποφάσισε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης καθώς θεωρεί ελλιπή τα στοιχεία έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνία με τον 53χρονο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιες μπορεί να ήταν οι σχέσεις τους.

Από την άλλη, στην σημερινή (26/10) εκπομπή της «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμη και για το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η μητέρα της 12χρονης με τον 53χρονο.