Ηράκλειο: Το θύμα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του - Τι υποστηρίζει η πλευρά της κατηγορούμενης για την επίθεση

Οι δικηγόροι τους μίλησαν για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηράκλειο: Το θύμα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του - Τι υποστηρίζει η πλευρά της κατηγορούμενης για την επίθεση

Μπορεί να έρχονται νέα μηνύματα στο φως για την 38χρονη που προχώρησε σε επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της στην Κρήτη τα οποία την "καίνε", όμως μόνο οι αρμόδιοι μπορούν να μιλήσουν για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Έτσι, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υπερασπίζεται το θύμα, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, την Πέμπτη 27/10 και εξήγησε πως ο πελάτης του δέχθηκε επίθεση την ώρα που κοιμόταν και αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την επίθεση της 38χρονης στο Ηράκλειο

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητα της κατηγορουμένης αλλά όταν κάποιος παραγγέλνει οξύ για να το χρησιμοποιήσει κάτι λέει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Εάν είχε πέσει λίγο παρακάτω το οξύ και έφτανε στην καρωτίδα θα είχε πεθάνει». «Αν κερδίσει κάτι θα είναι μέρος της όρασεώς του».

«Αγόρασε το οξύ στις 19 Οκτωβρίου, το παρέλαβε στις 21 Οκτωβρίου και το χρησιμοποίησε μια ημέρα αργότερα, στις 22 του μήνα», κατέληξε.

Τι υποστηρίζει η πλευρά της κατηγορούμενης

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τόνισε πως η πελάτισσά του είχε επάνω της το υγρό για άμυνα.

«Εκείνο το βράδυ είχε συνάντηση με τον σύζυγό της σε ένα ξενοδοχείο. Αυτός κάποια στιγμή έφυγε, παρέμεινε η συγκεκριμένη μόνη της και όταν επέστρεψε στις 4 το βράδυ τσακώθηκαν, τη χτύπησε και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για δεύτερη φορά και του έριξε το υγρό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι βιτριόλι αλλά καθαριστικό με οξύ», ενώ υποστήριξε ότι η 38χρονη είχε το καυστικό υγρό «γενικά για άμυνα».