Κολωνός: «Κάποιες φορές τους...» - Πως η 12χρονη πάλευε να ξεφύγει από τους βιαστές της

«Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Κάποιες φορές τους...» - Πως η 12χρονη πάλευε να ξεφύγει από τους βιαστές της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από 53χρονο άνδρα στον Κολωνό. Τα κομμάτια από την κατάθεση της ανήλικης που διέρρευσαν, "παγώνουν" ακούγοντας τα όσα έχει βιώσει (δείτε εδώ τους 3 νέους συλληφθέντες).

Κομμάτια από την κατάθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News.

Η 12χρονη επίσης μίλησε και για έναν άνδρα που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα. «Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο Μίχος».

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».

Στην φόρα τα στοιχεία από άνδρες που συνομιλούσαν στο blindchat με το προφίλ της 12χρονης

Μέσα από την εκπομπή, «T-Live» αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία τα οποία εμφανίζονταν στο blindchat κάποια από τα δεκάδες άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη στην εφαρμογή γνωριμιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 1/7/2022 από το προφίλ της 12χρονης ξεκινά ένας διάλογος με έναν άνδρα που δηλώνει οδοντίατρος. Μάλιστα, τον ίδιο μήνα από το προφίλ της ανήλικης αποστέλλεται μήνυμα από έναν ακόμη άνδρα που δηλώνει μηχανολόγος μηχανικός, αναφέρει την ηλικία του, τον τόπο διαμονής του και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο.