ΠΑΣΟΚ: Διέγραψε μέλος που διατηρούσε επαφές με την 12χρονη από τον Κολωνό μέσω εφαρμογής

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΠΑΣΟΚ: Διέγραψε μέλος που διατηρούσε επαφές με την 12χρονη από τον Κολωνό μέσω εφαρμογής

Την ώρα που η 12χρονη από τον Κολωνό βρίσκεται στην ΓΑΔΑ και καταθέτει για τέταρτη φορά, έγινε γνωστό πως μέλος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ διαγράφηκε από το κόμμα, διότι φαίνεται πως το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ διαγράφηκε λόγο εμπλοκής του στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Πιο συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρούσε επαφές με το προφίλ της ανήλικης και, όπως αποκάλυψε και στο κανάλι του ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές που εξηγούν πως πρόκειται για τοπικό στέλεχος από την Ρόδο.

ΠΑΣΟΚ Κολωνός
Facebook / ΠΑΣΟΚ

Και το ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αντίστοιχη κίνηση

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια ανοφρικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροοπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, την ίδια ώρα που η μητέρα της ανήλικης έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά φέρεται να ήταν και η πρώτη η οποία είχε εκδίδει την κόρη της.

Από την άλλη, οι Αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση για τους βιαστές της ανήλικης προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στην φρικιαστική υπόθεση. Μάλιστα, στο φως βγήκαν 3 ακόμη συλληφθέντες -δείτε τους εδώ. Βέβαια, μια ακόμη είδηση δεν άργησε να "σκάσει" σαν βόμβα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέλος του που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό, το οποίο και διέγραψε άμεσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.