Κολωνός: «Είχα την περιέργεια να δω...» - Η απάντηση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

«Δεν φοβάμαι για κάτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Είχα την περιέργεια να δω...» - Η απάντηση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Την Παρασκευή 4/11 συνελήφθη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ο 55χρονος που εντοπίστηκε από την Αστυνομία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Λίγο νωρίτερα, όμως, ένας από τους 212 που σχετίζονται με την ανήλικη μίλησε στην κάμερα του STAR.

Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται, γι' αυτό και δεν φοβάται καθόλου για όσα λέει, ενώ περιέγραψε αναλυτικά την συνομιλία που είχε με την νεαρή κοπέλα.

Η απάντηση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε».

«Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών», κατέληξε.

Πως η ανήλικη πάλευε να ξεφύγει από τους βιαστές της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από 53χρονο άνδρα στον Κολωνό. Τα κομμάτια από την κατάθεση της ανήλικης που διέρρευσαν, "παγώνουν" ακούγοντας τα όσα έχει βιώσει (δείτε εδώ τους 3 νέους συλληφθέντες).

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News.

Η 12χρονη επίσης μίλησε και για έναν άνδρα που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα. «Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο Μίχος».

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».