Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κολωνός: «Ντρέπομαι να σας τα λέω! Μου σηκώνεται η τρίχα» - Τι υποστήριξε στην μοναδική συνέντευξή της η μητέρα της 12χρονης

«Θέλω να μπει στη φυλακή»

Κολωνός: «Ντρέπομαι να σας τα λέω! Μου σηκώνεται η τρίχα» - Τι υποστήριξε στην μοναδική συνέντευξή της η μητέρα της 12χρονης
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Ενημέρωση 17.11.2022 20:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή t-live και την Ηρώ Καρυοφίλλη είχε μιλήσει η 37χρονη μητέρα στην υπόθεση του Κολωνού, η οποία προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της, ενώ πριν μερικές ώρες την σιωπή του για πρώτη φορά έσπασε και ο ξάδερφος της 37χρονης.

Η μοναδική συνέντευξη της 37χρονης μητέρας

«Και κάτι άλλο που βγήκε ότι εγώ το έχω στήσει για να του πάρω λεφτά, να τα βάλει τα λεφτά μην του πω που, εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ, αν γίνει κάτι κι αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Να πεθάνω άμα με τάιζε εμένα αυτός.

Εγώ πήγα δυο, τρεις μέρες εκεί στο μαγαζί του, γιατί είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και πήγα δυο, τρεις μέρες εγώ εκεί στο μαγαζί του να δουλέψω, το οποίο μετά βρήκα δουλειά εγώ αλλού, κι έφυγα. Και τι να πάω να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε τις τρεις ώρες που πήγαινα και καθάριζα;

Κι συν αυτό, με έπαιρνε η γυναίκα του τηλέφωνο, γιατί εγώ την επόμενη μέρα, αφού τα έμαθε η θεία του παιδιού, τα είδε από το κινητό του γιατί έτσι μαθεύτηκε. Από τη θεία του που ήταν διακοπές το παιδί.Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, την είδε μαζεύτηκε και της λέει «γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες»; Και πήγε να της το πάρει, έτσι για πλάκα, από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε» έλεγε η 37χρονη στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

Τι είχε στείλει στη 12χρονη;

«Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Και όταν τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό και μετά από κάποια ώρα το άνοιξε, έβαλε τον κωδικό και το άνοιξε και άρχισε η θεία να διαβάζει τι γινόταν, μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα εμένα.

Εγώ την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχονταν αμέσως και πήγα την επόμενη μέρα ξανά. Κι από εκεί, από το αστυνομικό τμήμα του Κολωνού με έστειλαν στη ΓΑΔΑ.

Κι από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα», είπε η 37χρονη.

Η επικοινωνία της με τη σύζυγο του 53χρονου

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, τη βρήκα μέσω messenger, της έστειλα μήνυμα και της λέω «σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο, είναι επείγον» και με πήρε και της το είπα, ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ! Τι να κάνουμε» λέει, «να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας. Μου έλεγε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά». Και της λέω «είσαι σοβαρή; Τι είναι αυτά που λες;».

Η σύζυγος;

«Ναι, εγώ της λέω «είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να είχες πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα» και τη μπλόκαρα.

Εσείς βλέπατε και τι μηνύματα του έστελνε, δηλαδή, τους διαλόγους; Τι έγραφε στο παιδί;

Εμένα αυτά που είδε η θεία, που βρήκε στο κινητό του, μου τα έστειλε στο viber, τα διάβασα, να έχω μηνύματά του και με αυτά πήγα κι έκανα την καταγγελία μου, με τα μηνύματα όλα αυτά που βρήκε η θεία».

Τι του έγραφε του παιδιού, μπορείτε να θυμηθείτε;

«Ότι θέλω να κάνουμε έρωτα, διάφορα τώρα… Ντρέπομαι να σας τα λέω κιόλας… Μου σηκώνεται η τρίχα… Χίλια -δυο του έλεγε του παιδιού, τι να σας πω ότι του έλεγε δηλαδή, «δεν μου έστειλες το βίντεο» και «δεν μου ήρθε η φωτογραφία», χίλια δυο.

Τι του έχει γράψει δεν διανοείστε. Και κάποιοι άλλοι βγήκαν και είπαν ότι ήταν το παιδί από το πρωί μέχρι το βράδυ στο… Εγώ, αν πάτε τώρα εδώ στις εκκλησίες, τα παιδιά μου κάθε Κυριακή πάνε κατηχητικό.

Έβγαιναν τώρα που είχε ανοίξει ο καιρός, δηλαδή το καλοκαίρι, έβγαιναν, έκαναν λίγο ποδήλατο, δυο τρεις ώρες, αυτές ήταν οι ώρες τους. Ποια παιδιά μου ήταν όλη μέρα εμένα στους δρόμους; Να βρεθούν εδώ, να έρθουν να τα πούνε σε εμένα μπροστά».

«Απλώς, εγώ θέλω… Δεν ζητάμε ούτε χρήματα από αυτόν, ούτε τη βοήθεια του, θέλουμε… ούτε έχει στηθεί πλεκτάνη που κάθεται και λέει εκεί στην καταγγελία του που δήλωσε ότι εγώ του στήνω πλεκτάνη για να του πάρω λεφτά. Εγώ έχω πάει και έχω καταγγείλει με στοιχεία, με τα μηνύματα που έστελνε στο παιδί μου.

Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Εγώ θέλω αυτή τη στιγμή να μπει φυλακή ο άνθρωπος αυτός, να πληρώσει για αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε τα λεφτά του θέλω, ούτε αποζημίωση να πάρω, ούτε τίποτα».

"Αθωώνει" την μητέρα της στην νέα της κατάθεση η μικρή

Ερώτηση: Σε αυτά τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσες η μαμά είχε πρόσβαση;

12χρονη: Τα έβλεπε… Έβλεπε με ποιους μιλάω… αλλά εγώ διέγραφα τα μηνύματα.

Ερώτηση: Είναι κινητά δηλαδή τα οποία είχανε κωδικό; Η μαμά σου τον γνώριζε;

12χρονη: Όχι η μαμά μου δε γνώριζε τον κωδικό.

Παράλληλα, η 12χρονη υπογράμμισε ότι η 37χρονη που έχει προφυλακιστεί μαζί με τους 9 παιδοβιαστές δεν γνώριζε για τις κινήσεις που γίνονταν μέσω της κάρτας αναλήψεων που ήταν στο όνομά της.

Όπως δήλωσε το ανήλικο κορίτσι, η μητέρα της γνώριζε ότι είχε ένα ποσό στο συγκεκριμένο λογαριασμό –που προερχόταν από ένα παλιό επίδομα- της τάξης των 0,25€.

«Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα. Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε είκοσι πέντε λεπτά» ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο που καθοδηγούσε τους «πελάτες» να βάλουν τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό, εκείνη απάντησε με ένα όνομα, δείχνοντας ποιος κινούσε τα νήματα στο βρόμικο αυτό παιχνίδι: «Ο Η.Μ».

Επίσης, ανέφερε στην κατάθεσή της πως τα χρήματα πήγαινε και τα σήκωνε από την τράπεζα ο 53χρονος ή η ίδια, όταν δεν μπορούσε αυτός.

12χρονη: Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα. Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε είκοσι πέντε λεπτά.

Ερώτηση: Εκεί λοιπόν έμπαιναν κάποια χρήματα. Ποιος καθοδηγούσε να μπουν τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό;

12χρονη: Ο Η.Μ

Ερώτηση: Και μετά ποιος σήκωνε αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Όταν δεν μπορούσε αυτός πήγαινα εγώ

Ερώτηση: Υπήρχαν φορές που ο Η.Μ είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα της μαμάς;

12χρονη: Ναι

Τέλος, η 12χρονη υποστήριξε στην τελευταία της κατάθεση ότι κάποιοι της είχαν δώσει χρήματα για να τα δώσει στη μητέρα της, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός ήταν άσχετο με το κύκλωμα των παιδοβιαστών.

Ερώτηση: Είχε τύχει ας πούμε να σου προσφέρει κάποιος χρήματα και να τα δώσεις στη μαμά;

12χρονη: Ναι, μου είπαν «να δώσεις αυτά στη μαμά σου»

Ερώτηση: Ποιος;

12χρονη: Γνωστοί που ξέρουν πολλά χρόνια τη μαμά

Ερώτηση: Για ποιο λόγο μπορεί να σου έδιναν αυτά τα χρήματα;

12χρονη: Επειδή ήξεραν ότι ήμασταν 8 παιδιά και την ήξεραν τη μαμά μου χρόνια και της έδιναν.

Ψυχολόγος: Πως σε βρήκε αυτός ο άνθρωπος; Από την εφαρμογή;

12χρονη: Όχι, ο Μιχάλης

Ψυχολόγος: Ο Μιχάλης που μιλούσες στο Instagram;

12χρονη: Ναι. Είχε πει ότι θα μου βρει έναν πελάτη και απάντησε ο Η.Μ να μου βρει

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έρχεται δίπλα μου και μου λέει...» - Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τις συναντήσεις της με τη 12χρονη και τον 53χρονο

«Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια» - Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για την αστρολογική πρόβλεψή του για τον Η.Μ

Share