Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Η ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Επίθεση του Ρουβίκωνα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, λίγους μήνες μετά την επίθεση ποθ δέχθηκε και ο Δημήτρης Λιγνάδης από τους ίδιους στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 17/11 ο υπουργός ήταν αυτός που έκανε γνωστή την εν λόγω είδηση, μέσα από μια ανάρτησή του στα social media.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση Ρουβίκωνα που δέχτηκε

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Thursday, November 17, 2022

«Εγώ είμαι θύμα της βίας»

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αφού πρώτα "έσπασε" την σιωπή του για τις φήμες που τον ήθελαν να κακοποιεί την γυναίκα του, Ευγενία Μανωλίδου δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αρνητική κρητική που δέχεται.

«Ο Περσέας σε πιο μικρή ηλικία το έπαιρνε πιο βαριά. Όταν έσκασε η υπόθεση Novartis ήταν στενοχωρημένος γιατί άκουγε συνέχεια αυτά τις κατηγορίες εναντίον μου. Λέω προς τους πολιτικούς όταν ξεπερνάνε τα όρια να θυμούνται τις οικογένεια πίσω από τα πολιτικά πρόσωπα.

«Δεν το πολυλένε πια. Μόνο κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκαλούν ακροδεξιό. Με προσβάλλει, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Αυτά είναι λάσπες της πολιτικής, όποιος πάει κόντρα στην Αριστερά δέχεται λάσπη. Εγώ έχω ποτέ προσβάλει πολιτικό μου αντίπαλο; Εγώ είμαι θύμα της βίας, μου έχουν κάψει τα μαγαζιά μου 20 φορές. Ακούω ότι είμαι χουντικός, που δεν είμαι».