Σοκαριστική αποκάλυψη για την Κιβωτό - Εκεί πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου

Αποκαλύφθηκε μεγάλη εξαπάτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοκαριστική αποκάλυψη για την Κιβωτό - Εκεί πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρώτη καταγγελία, που αφορά στην Κιβωτό του κόσμου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν συνεισφέρει στην δομή και πλέον νιώθουν εκτεθειμένοι με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Μία μία οι δωρεές αποσύρονται (δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δε θα δώσει χρηματικό ποσό , που είχε προγραμματίσει) και η νέα εξέλιξη, που έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσω του Super Κατερίνα του Alpha φέρνει τα πάνω κάτω.

Νέα σοκαριστική καταγγελία για τις δωρεές στην Κιβωτό του κόσμου

Άνδρας λοιπόν, αποκάλυψε ανώνυμα στην κάμερα της εκπομπής, πως συχνά έβλεπαν να πωλούνται πράγματα, που ο κόσμος προσέφερε για τη διαβίωση των παιδιών.

«Πουλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα από τις δωρεές σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές».

Άγνωστα περιστατικά με την Πρεσβυτέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Νέα πρόσωπα ''σπάνε'' τη σιωπή τους σχετικά με όσα έχουν συμβεί στην Κιβωτό του κόσμου και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, καθώς μέσα από το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 την Τρίτη 22/11 γνωστοποιήθηκε μια καταγγελία σχετικά με τη γυναίκα του Πάτερ Αντώνιου (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για το προφίλ της).

Πιο αναλυτικά, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε μια κοπέλα που έμεινε στη δομή για δέκα χρόνια, από τα 8 έως τα 18 της και όπως ανέφερε έχει δει πολύ σκληρά γεγονότα να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της, τα οποία γνώριζαν η Πρεσβυτέρα και ο σύζυγός της.

«Μιλάμε μόνο για τον πατέρα Αντώνιο, ενώ και η πρεσβυτέρα έχει σχέση με όλα αυτά. Ήταν πολύ επιθετική, μας έλεγε "εγώ δίνω τα πάντα για εσάς, δεν σέβεστε τίποτα". Εννοείται πως επέβαλε και τιμωρίες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι αυτά που έβλεπα στα άλλα παιδιά και πονούσα.

Σε παιδιά 4-5 ετών, να τους πιέζουν να φάνε συγκεκριμένο φαγητό, χωρίς να τους προτείνουν κάτι άλλο, αυτά να κλαίνε, να το βάζουν στο στόμα και να το φτύνουν γιατί δεν μπορούν να το καταπιούν. Έχω δει παιδαγωγό που κοπανούσε κοπέλα στο καζανάκι στο μπάνιο. Εννοείται ότι τα ήξερε ο πατέρας Αντώνιος γιατί ενώ τον συγκεκριμένο παιδαγωγό τον έδιωξαν, πριν από τέσσερα χρόνια τον πήραν ξανά στην Κιβωτό», ανέφερε η πρώην φιλοξενούμενη στην Κιβωτό.