«Τα αγκάλιαζε τόσο τρυφερά ήταν ο...» - Εθελόντρια της Κιβωτού του Κόσμου υποστηρίζει τον Πατήρ Αντώνιο

Η κυρία Σοφία διδάσκει Μαθηματικά εδώ και 20 χρόνια στην Κιβωτό

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τα αγκάλιαζε τόσο τρυφερά ήταν ο...» - Εθελόντρια της Κιβωτού του Κόσμου υποστηρίζει τον Πατήρ Αντώνιο

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στο κανάλι του Alpha βρέθηκε εθελόντρια μαθηματικός της Κιβωτού του Κόσμου το πρωί της Τρίτης (22/11) και μίλησε για τον Πατήρ Αντώνιο και τα 20 χρόνια έργο του (δείτε εδώ μια συνταρακτική μαρτυρία εναντίον του).

Ο λόγος για την Σοφία Γιάννου, που η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για την Κιβωτό.

Οι δηλώσεις της εθελόντριας για τον Πατήρ Αντώνιο

«Είμαι η Σοφία Γιάννου, είμαι δημόσιος υπάλληλος και είμαι εθελόντρια στην “Κιβωτό του Κόσμου” 20 χρόνια. Οι καταγγελίες μου δημιουργούν μεγάλη στεναχώρια.

Πιο πολύ στεναχωριέμαι για δύο πράγματα. Πρώτον για τον πατέρα Αντώνιο γιατί έχει αφιερώσει 20 χρόνια από τη ζωή του και αυτά τα παιδιά είναι η ίδια του η ζωή. Μετά σκέφτομαι τα παιδάκια, δεν λένε ποτέ ψέματα, δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους, είναι τα χαρούμενα παιδιά.

Ο πάτερ Αντώνιος είναι πολύ στεναχωρημένος. Σε ένα μήνα είναι Χριστούγεννα και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι σε ένα τραπέζι. Έχετε σκεφτεί όλοι αυτά τα παιδιά σε τι τραπέζι κάθονται 20 χρόνια τώρα; Το κλίμα είναι πολύ χαρούμενο. Ο πάτερ Αντώνιος όταν έμπαινε στο χώρο και τον έβλεπαν τα παιδιά, άφηναν το μάθημα και έτρεχαν πάνω του. Τα αγκάλιαζε τόσο τρυφερά, ήταν ο προστάτης τους.

Δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μου 20 χρόνια σκληρές τιμωρίες. Είναι δυνατόν ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα να μην έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;

Ο πάτερ Αντώνιος βλέπω ότι αυτό το διάστημα των τριών ημερών, προσπαθεί να προστατέψει ακόμη και τώρα τα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μέλημά του. Αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, η ψυχολογία των παιδιών και ο πάτερ Αντώνιος. Είναι πολύ άδικο αυτό που βιώνει».

Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου μετά τις καταγγελίες

Λέγεται πως η Αλεξάνδρα Μαρτίνου η πρόεδρος του ''Μαζί για το παιδί'' και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, ο γενικός διευθυντής των ''Παιδικών χωριών sos'' θα έχουν ισχυρή θέση. Θα υπάρχουν βέβαια και άλλα μέλη, που θα πρέπει να απαρτίσουν το συμβούλιο και ένα από αυτά θα είναι πολύ γνωστό σε εμάς πρόσωπο.