Κιβωτός του Κόσμου: Την έδιωξαν και την άφησαν αβοήθητη επειδή έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση - Σοκαριστική καταγγελία από πρώην φιλοξενούμενη

Αδιανόητες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Την έδιωξαν και την άφησαν αβοήθητη επειδή έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση - Σοκαριστική καταγγελία από πρώην φιλοξενούμενη

Μπορεί η πρόεδρος του Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου να είναι άλλη πλέον (δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση έχει "ηρεμήσει". Αντιθέτως, όλο και περισσότερα στοιχεία αναδύονται για την υπόθεση.

Την Τρίτη 22/11, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News στο κανάλι του MEGA, μίλησε μάλιστα μία πρώην φιλοξενούμενη, η οποία πλέον είναι 20χρονων, όμως την έδιωξαν από εκεί στα 18 της επειδή έμεινε έγκυος και δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί.

Ποια είναι η 20χρονη που έδιωξαν από την Κιβωτό του Κόσμου επειδή έκανε άμβλωση

«Μου έλεγαν πως εάν ρίξω το παιδί, μόλις γίνω 18 θα με διώξουν και αυτό έκαναν…το πάλεψα μόνη μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μου έλεγαν “αυτό το παιδί δεν θα το κρατήσεις εσύ γιατί είσαι παιδί, θα στο πάρουμε όπως κάνουμε σε όλες τις οικογένειες και όταν είσαι υπεύθυνη θα μπορείς να το πάρεις πίσω”, εγώ όμως δεν ήθελα να γίνει όπως με εμένα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν έλαβε κανένα χρηματικό ποσό όπως συνήθιζαν να δίνουν σε όσους έφευγαν και την άφησαν στο δρόμο αβοήθητη και κατέληξε: «Ήμουν από τα πρώτα παιδιά που βίωσε τη συνέπεια – τιμωρία της απομόνωσης. Είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να βιώσει ένα μικρό παιδί».

Που πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρώτη καταγγελία, που αφορά στην Κιβωτό του κόσμου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν συνεισφέρει στην δομή και πλέον νιώθουν εκτεθειμένοι με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Μία μία οι δωρεές αποσύρονται (δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δε θα δώσει χρηματικό ποσό , που είχε προγραμματίσει) και η νέα εξέλιξη, που έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσω του Super Κατερίνα του Alpha φέρνει τα πάνω κάτω.

Άνδρας λοιπόν, αποκάλυψε ανώνυμα στην κάμερα της εκπομπής, πως συχνά έβλεπαν να πωλούνται πράγματα, που ο κόσμος προσέφερε για τη διαβίωση των παιδιών.

«Πουλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα από τις δωρεές σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές».