Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο από το σπίτι που δηλώνει η πρεσβυτέρα ως τόπο κατοικίας στο διοικητικό συμβούλιο

Η κατοικία απέχει 150 μέτρα από τη θάλασσα και έχει απεριόριστη θέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο από το σπίτι που δηλώνει η πρεσβυτέρα ως τόπο κατοικίας στο διοικητικό συμβούλιο

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» με τις εξελίξεις να είναι σοκαριστικές (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Μάλιστα, έγινε γνωστό πως δόθηκε εντολή για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και άλλων προσώπων, μιας και μπήκαν στο μικροσκόπιο της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος τα περιουσιακά στοιχεία όσων σχετίζονταν με τα οικονομικά της δομής.

Η σύζυγός του και πρεσβυτέρα, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε δηλώσει μία συγκεκριμένη διεύθυνση, με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη και την κάμερα της εκπομπής T-live του ALPHA να βρίσκονται εκεί. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής είπαν μεταξύ άλλων πως δεν είχαν δει ποτέ ούτε τον πατέρα Αντώνιο, αλλά ούτε την Σταματία Γεωργαντή.

Μόνο ένας γείτονας αποκάλυψε πως είχε δει τον πατέρα Αντώνιο συνοδεία κάποιων παιδιών.

Αυτό είναι το σπίτι που η πρεσβυτέρα δηλώνει ως τόπο κατοικίας

Πρόκειται λοιπόν για μία μονοκατοικία που διαθέτει τρεις ξεχωριστές κατοικίες, καθώς υπάρχουν τρία διαφορετικά κουδούνια και σε ένα από αυτά αναφέρεται και το ονοματεπώνυμο της πρεσβυτέρας. Η κατοικία απέχει 150 μέτρα από τη θάλασσα και έχει απεριόριστη θέα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του ιδιοκτήτη καθώς το ακίνητο πιθανώς και να μισθώνεται.

Άγνωστα περιστατικά με την Πρεσβυτέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Νέα πρόσωπα ''σπάνε'' τη σιωπή τους σχετικά με όσα έχουν συμβεί στην Κιβωτό του κόσμου και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, καθώς μέσα από το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 την Τρίτη 22/11 γνωστοποιήθηκε μια καταγγελία σχετικά με τη γυναίκα του Πάτερ Αντώνιου (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για το προφίλ της).

Πιο αναλυτικά, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε μια κοπέλα που έμεινε στη δομή για δέκα χρόνια, από τα 8 έως τα 18 της και όπως ανέφερε έχει δει πολύ σκληρά γεγονότα να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της, τα οποία γνώριζαν η Πρεσβυτέρα και ο σύζυγός της.

«Μιλάμε μόνο για τον πατέρα Αντώνιο, ενώ και η πρεσβυτέρα έχει σχέση με όλα αυτά. Ήταν πολύ επιθετική, μας έλεγε "εγώ δίνω τα πάντα για εσάς, δεν σέβεστε τίποτα". Εννοείται πως επέβαλε και τιμωρίες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι αυτά που έβλεπα στα άλλα παιδιά και πονούσα.

Σε παιδιά 4-5 ετών, να τους πιέζουν να φάνε συγκεκριμένο φαγητό, χωρίς να τους προτείνουν κάτι άλλο, αυτά να κλαίνε, να το βάζουν στο στόμα και να το φτύνουν γιατί δεν μπορούν να το καταπιούν. Έχω δει παιδαγωγό που κοπανούσε κοπέλα στο καζανάκι στο μπάνιο. Εννοείται ότι τα ήξερε ο πατέρας Αντώνιος γιατί ενώ τον συγκεκριμένο παιδαγωγό τον έδιωξαν, πριν από τέσσερα χρόνια τον πήραν ξανά στην Κιβωτό», ανέφερε η πρώην φιλοξενούμενη στην Κιβωτό.