«Άκουσα την πρεσβυτέρα να λέει αλίμονό σου αν μιλήσεις παρά έξω» - Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου

«Τα παιδιά ένιωθαν πως εμείς οι υπόλοιποι δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσα λένε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άκουσα την πρεσβυτέρα να λέει αλίμονό σου αν μιλήσεις παρά έξω» - Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως αναφορικά με τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσαν τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου λόγω του πάτερ Αντώνιου. Η κυρία Κωνσταντίνα ήταν εθελόντρια στη δομή στην Κόνιτσα, των Ιωαννίνων και μίλησε σήμερα 23/11 στην εκπομπή Live News του MEGA, ενώ νωρίτερα μια νέα μαρτυρία "καίει" τον πάτερ.

Όπως είπε, με τον καιρό άρχισε να αναπτύσσει πιο στενές σχέσεις με τα παιδιά και άρχισε να αντιλαμβάνεται πως τελικά το περιβάλλον στη δομή ήταν «δυστοπικό».

Νέες αποκαλύψεις στο φως για την Κιβωτό του κόσμου

«Ρωτούσα τα παιδιά, όχι πολλά γιατί και η θέση μου ήταν δύσκολη, “πώς ήταν η μέρα σας;”, “εάν φάγατε”, “πώς ήταν η μέρα στο σχολείο;”» με τα παιδιά να απαντούν πως φάγανε «τις ίδιες χαζομάρες» και ότι είναι κλεισμένα μέσα.

Η ίδια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή δέχθηκε τηλεφώνημα από τη διοίκηση, η οποία της ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπάρει τα παιδιά. Μάλιστα, ανέφερε πως πως την πρεσβυτέρα δεν την είχε συναντήσει ποτέ, ωστόσο τον πατέρα Αντώνιο τον είδε κατά τύχη στο δρόμο και της έκανε μεγάλη εντύπωση το μεγάλο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

«Νομίζω τέτοια αυτοκίνητα μόνο οι υπερπάμπλουτοι μπορούν να έχουν. Ήταν ένας οδηγός και ένας ακόμη» δηλώνει.

«Τα παιδιά ένιωθαν πως εμείς οι υπόλοιποι δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσα λένε γιατί τα θεωρούσαν παρατραβηγμένα. Κάλεσαν μπροστά μου την πρεσβυτέρα και την άκουσα να λέει: “μάλλον έχεις ψυχολογικά και αλίμονό σου έαν βγάλεις πράγματα παραπέρα, δεν ξέρεις τι τιμωρία σε περιμένει”».

Που βρίσκεται ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Εξαφανισμένοι παραμένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και κανείς δεν γνωρίζεται που βρίσκονται, μιας και έχουν επιλέξει, μετά την κοινή συνέντευξή τους στην ΕΡΤ για τις καταγγελίες στην «Κιβωτό του Κόσμου», να μείνουν μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, έγινε νωρίτερα γνωστό πως ο ιερέας που είναι και πνευματικός του πατέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ, μίλησε στο ekklisiaonline.gr και αποκάλυψε πως ο πατέρας Αντώνιος μένει σε φιλικό σπίτι και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ούτε αυτός αλλά ούτε και η σύζυγός του.

«Δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Πρόκειται για μια στημένη ιστορία» φέρεται να είπε στο φιλικό του περιβάλλον.

Παράλληλα η πρεσβυτέρα από τη δική της πλευρά φέρεται να έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους ενώ το μήνυμα που έστειλε μέσω του Star είναι το εξής: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».