Κιβωτός του Κόσμου: Φωτογραφίες από τα δύο νεαρά αγόρια που είχε υιοθετήσει από το Κονγκό

Ο ίδιος είναι γονέας τριών παιδιών

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(Facebook / kivotostoukosmougr)
(Facebook / kivotostoukosmougr)

Με τα γεγονότα που αποκαλύπτονται καθημερινά για την Κιβωτό του Κόσμου και τους ανθρώπους που στελεχώνουν θέσεις τόσα χρόνια σε αυτή την δομή, φυσικό και επόμενο είναι να γίνουν γνωστές και πληροφορίες για την ζωή κάποιων απο αυτούς. Το τελευταίο διάστημα ο Πάτερ Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα είναι "εξαφανισμένοι" από τα social και την τηλεόραση, (δείτε εδώ τον λόγο).

Όπως έγινε γνωστό, η Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος εξετάζει προσεκτικά τα περιουσιακά στοιχεία του πάτερ Αντώνιου, της πρεσβυτέρας κι άλλων προσώπων που σχετίζονται με την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο Πάτερ Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα είναι γονείς τριών παιδιών, του 11χρονου Νώε και δυο ακόμα δίδυμων αγοριών από το Κονγκό, τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Πληροφορίες για τα δύο αγόρια που έχει υιοθετήσει ο Πάτερ Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου

Τα δυο δίδυμα αγόρια από το Κονγκό που ονομάζονται Κωνσταντίνος και Δημήτριος φέρουν το επώνυμο του ιερέα, Παπανικολάου.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς που διαθέτουν τα δυο 21χρονα σήμερα αγόρια στα social media, θα διαπιστώσει κανείς πως είναι δυο παιδιά με έντονη κοινωνική ζωή, διατηρούν αρκετούς φίλους από τις δομές της “Κιβωτού του Κόσμου”, μεταξύ των οποίων και διευθυντικά στελέχη, ενώ στις πληροφορίες τους αναγράφουν ότι έχουν αποφοιτήσει από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των Αθηνών.

Τα δύο παιδιά του πατερ αντώνιου

Αυτό είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς σύμφωνα με ισχυρισμούς πρώην φιλοξενουμένων, κάποια παιδιά που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, μετακινούνταν από δομή σε δομή με αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλο αριθμό απουσιών και έτσι να μην ολοκληρώνουν το σχολείο, όπως θα έπρεπε.

Η χρονιά που ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα υιοθέτησαν τα δυο αγόρια παραμένει άγνωστη ακόμα. Ωστόσο, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 ο ιερέας σε τοπικό σταθμό των Ιωαννίνων, είχε δηλώσει πως έχει ένα παιδί, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η υιοθεσία τους να έγινε όταν τα δυο αγόρια ήταν ήδη 14-15 ετών.

Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου μετά τις καταγγελίες

Λέγεται πως η Αλεξάνδρα Μαρτίνου η πρόεδρος του ''Μαζί για το παιδί'' και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, ο γενικός διευθυντής των ''Παιδικών χωριών sos'' θα έχουν ισχυρή θέση. Θα υπάρχουν βέβαια και άλλα μέλη, που θα πρέπει να απαρτίσουν το συμβούλιο και ένα από αυτά θα είναι πολύ γνωστό σε εμάς πρόσωπο.