Κιβωτός του Κόσμου: Με σφραγισμένα παράθυρα, μόνος και έρημος ο πατέρας της Πρεσβυτέρας - Αυτό είναι το πατρικό της στην Χίο

Δείτε τα πλάνα και τις δηλώσεις των γειτόνων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Με σφραγισμένα παράθυρα, μόνος και έρημος ο πατέρας της Πρεσβυτέρας - Αυτό είναι το πατρικό της στην Χίο

Εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, πέρα από τον πατέρα Αντώνιο, στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η σύζυγός του και Πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή (δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη, αλλά και τα περιστατικά που έχει διαπράξει η ίδια κατά των παιδιών).

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεται, οι κατοικίες της, οι ασχολίες της και άλλα πολλά ερευνώνται και από τις Αρχές, αλλά και από τους δημοσιογράφους των εκπομπών. Η κάμερα του T-Live του ALPHA, μάλιστα, βρέθηκε στην Χίο, όπου η ίδια γεννήθηκε και κατέγραψε εικόνες από το πατρικό της, όπου πλέον μένει μόνος του ο πατέρας της, ο οποίος δέχεται βοήθεια από μία γυναίκα, δύο φορές της ημέρα.

Οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν σφραγισμένα και, όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος άνδρας προσπαθεί να προστατευθεί με κάθε τρόπο από τους αδιάκριτους, αλλά και από οποιονδήποτε μπορεί να επιχειρήσει να τον εμπλέξει.

Το πατρικό της Πρεσβυτέρας της Κιβωτού του Κόσμου και οι δηλώσεις των γειτόνων

Η ρεπόρτερ του καναλιού, ήρθε επίσης σε επικοινωνία με τους γείτονες, οι οποίοι δήλωσαν: «Έχω αρκετά χρόνια να δω την πρεσβυτέρα, δεν την βλέπω» και ένα ζευγάρι συμπλήρωσε: «Η παπαδιά είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, όλοι τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Πολλά χρόνια έχω να τη δω την πρεσβυτέρα».

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από λίγο συνελήφθη και η υπεύθυνη της δομής του οργανισμού στην Καλαμάτα, για κατοχή όπλου (δείτε περισσότερα εδώ).