Kαταναλωτές προσοχή: Τα Lidl ανακοίνωσαν πως από Δευτέρα 28/11...

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/lidl_hellas
Instagram/lidl_hellas

Τα Lidl προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών τους για να κάνουν τις αγορές τους όσο πιο οικονομικά μπορούν, ειδικά την περίοδο αυτή που οι τιμές πολλών ειδών πρώτης ανάγκης έχουν αυξηθεί πολύ, με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να έχει ξεκινήσει το "καλάθι του νοικοκυριού".

Κάθε εβδομάδα λοιπόν, βάζει μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα και μέσα από την επίσημη σελίδα του ενημερώνει με το φυλλάδιο. Από Δευτέρα 28/11 όπως είδαμε, βάζει νέες προσφορές σε είδηση κρεοπωλείου, μαναβικής και όχι μόνο.

Βέβαια, να πούμε πως πριν λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός σχετικά με ένα προϊόν που έχουμε όλοι στα ντουλάπια της κουζίνας μας, καθώς βρέθηκαν καρκινογόνες τοξίνες (δείτε εδώ ποιο είναι).

Μερικές από τις προσφορές των Lidl από Δευτέρα 28/11

Lidl προσφορές

Τα Lidl αναφέρουν πως:

Η εγγύηση του κατασκευαστή και οι νομικές διατάξεις περί ευθύνης για πραγματικά ελαττώματα συνεχίζουν και ισχύουν φυσικά για εσάς χωρίς περιορισμό. Τα παραπάνω προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Όλες οι τιμές χωρίς το ντεκόρ. Καμία ευθύνη για τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις. Τα προϊόντα εβδομαδιαίας προσφοράς διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες για λιανική πώληση (έως 3 τεμάχια).

Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

TAGS