Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εργαζόμενος επιβεβαίωσε τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Νέα σοκαριστική κατάθεση

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εργαζόμενος επιβεβαίωσε τις κακοποιητικές συμπεριφορές
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
Ενημέρωση 28.11.2022 19:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με την κατάθεσή του ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων που διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση, ένας ακόμη πρώην εργαζόμενος της Κιβωτού του Κόσμου, επιβεβαίωσε τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος τροφίμων.

Και ενώ η εισαγγελική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, με εφόδους συνεχίζει το έργο της και η οικονομική αστυνομία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στοιχεία από διάφορες δομές της Κιβωτού του Κόσμου ανά την Ελλάδα με στόχο να μην εξαφανιστούν στοιχεία.

Τι αναμένεται να γίνει με την Κιβωτό του Κόσμου

Η εισαγγελία θεωρείται πιθανό ότι θα ερευνήσει ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Δεν αποκλείεται τα αδικήματα να διευρυνθούν σε πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης αν ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της Κιβωτού, ενώ δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί τόσο του πατέρα Αντώνιου όσο και της Πρεσβυτέρας (δείτε εδώ το ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς τους).

Και αυτό γιατί πρόκειται για αδικήματα κατ’ έγκληση διωκόμενα και ως εκ τούτου για να ξεκινήσει ο έλεγχος αναγκαία προϋπόθεση, σύμφωνα με το νόμο είναι εντός τριμήνου να υποβληθεί μήνυση από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: «Να ξέρεις, δεν θα ζεις! Θα...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε ο 19χρονος μετά την καταγγελία του

«Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως» - Οι νέες δηλώσεις του Πάτερ Αντώνιου για αλήθειες και ανάληψη ευθυνών

Share