Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του ζει σε "κοτέτσι"» - Ξεσπάει οικογενειακή φίλη του Πάτερα Αντώνιου

«Το ζήλεψαν το παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του ζει σε

Στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε μία πολύ στενή οικογενειακή φίλη του Πάτερ Αντώνιου, για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, τονίζοντας πως η μητέρα του βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που βρίσκονται στους λογαριασμούς του (δείτε εδώ πόσα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Πρεσβυτέρας), η οικογενειακή φίλη του Πάτερ Αντώνιου εξήγησε πως αν είχε όντως αυτά τα πλούτη που λέγεται ότι έχει, θα φρόντιζε να προσφέρει στη μητέρα του ένα καλύτερο σπίτι.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων εξήγησε πως όσοι κατηγορούν τον Πατέρα Αντώνιο, μάλλον τον έχουν ζηλέψει γιατί από το τίποτα κατάφερε να «χτίσει» κάτι τόσο μεγάλο όπως η Κιβωτός του Κόσμου.

Το σχόλιο της οικογενειακής φίλης του Πάτερ Αντώνιου για την Κιβωτό του Κόσμου

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει. Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα.

Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι. Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί. Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την “Κιβωτό”. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την "Κιβωτό"», ανέφερε η οικογενειακή φίλη.