Κιβωτός του Κόσμου: Νέα στοιχεία - Η πρεσβυτέρα άδειασε τη θυρίδα και έβαλε 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της ΜΚΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Νέα στοιχεία - Η πρεσβυτέρα άδειασε τη θυρίδα και έβαλε 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της ΜΚΟ

Στην Εισαγγελία βρίσκονται τα στοιχεία των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας μετά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας (δείτε εδώ το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι στον Κολωνό).

Την ίδια στιγμή, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία, πριν από οκτώ ημέρες, έσπευσε να αδειάσει τη θυρίδα στο υποκατάστημα τράπεζας στον Κολωνό, εμφανίζεται να κατέθεσε μεγάλο χρηματικό ποσό σε λογαριασμό της «Κιβωτού».

H κίνηση της Πρεσβυτέρας πριν τις έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, προκύπτει μία κατάθεση-μυστήριο που έγινε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Η πρεσβυτέρα έβαλε ποσό 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της «Κιβωτού», με αποτέλεσμα να υπάρχουν ερωτηματικά για το πώς και πού βρέθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό στην κατοχή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, θα γίνει και έλεγχος «πόθεν έσχες» της Σταματίας Γεωργαντή, ως διαχειρίστριας της ΜΚΟ.

Εντύπωση έχει προκαλέσει την ίδια στιγμή, η είδηση πως ο Πατέρας Αντώνιος δεν έχει κάνει καμία ανάληψη τα τελευταία 8 χρόνια από τον λογαριασμό μισθοδοσίας του όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η οποία επικαλείται στοιχεία από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες που γίνονται στα οικονομικά του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας ο λογαριασμός αυτός έμεινε ανέπαφος αφού δεν παρατηρήθηκαν εκροές από αυτόν, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στον λογαριασμό εντοπίστηκαν συνολικά 120.000 ευρώ στο χρονικό αυτό διάστημα.