Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν απαντούν στα τηλέφωνα...» - Ξεσπά ηλικιωμένη που δώρισε το σπίτι της στη δομή

Η συμφωνία που είχε κάνει και δεν τηρήθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν απαντούν στα τηλέφωνα...» - Ξεσπά ηλικιωμένη που δώρισε το σπίτι της στη δομή

Όλο και περισσότερες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες. Πέρα από τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τις τραπεζικές καταθέσεις του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας (δείτε εδώ πόσα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της στον Κολωνό), στο στόχαστρο έχουν μπει και οι δωρεές που έγιναν στην δομή.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live, μία ηλικιωμένη εξήγησε πως είχε δωρίσει το σπίτι της στην Κιβωτό του Κόσμου, ωστόσο ποτέ δεν πήρε την βοήθεια για την οποία είχε συμφωνήσει.

«Εδώ και πέντε μήνες είναι όλοι άφαντοι, αυτή την στιγμή θέλω μια βοήθεια. Μου είχαν προτείνει από τον Δήμο, να πουλήσω το σπίτι μου, να πάρω τα χρήματα και να πάρω δίπλα μου μια γυναίκα να με φροντίζει, με τον όρο πως όταν φύγω από τη ζωή, τότε το σπίτι μου θα δινόταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Βρέθηκα σε απόγνωση πολλές φορές, ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι. Σκέφτηκα καλά να τελειώσω, αλλά αν μείνω κατάκοιτη, μετά τι γίνεται;», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Η συμφωνία της ηλικιωμένης με την Κιβωτό του Κόσμου

Η συμφωνία με τους υπεύθυνους της ΜΚΟ ήταν να της παρέχουν βοήθεια και φροντίδα, όποτε έχει ανάγκη, δεδομένου ότι είχε υπογράψει για τη δοθεί το σπίτι της στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν φύγει από τη ζωή.