Κιβωτός του κόσμου: Εντολή για εισαγγελική έρευνα - Οι 4 βαριές ''παρανομίες'' που εξετάζονται

Που βρίσκεται ο Πάτερ Αντώνιος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: Εντολή για εισαγγελική έρευνα - Οι 4 βαριές ''παρανομίες'' που εξετάζονται

Όσο βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες καταγγελίες σχετικά με την Κιβωτό του κόσμου και τον Πάτερ Αντώνιο παράλληλα γίνονται έρευνες στην δομή αλλά και πίσω από την οικονομική διαχείριση αυτής.

Η τελευταία μάλιστα εξέλιξη αφορά στην εισαγγελική εντολή, που δέχτηκε ο Πάτερ με την οποία θα γίνουν συγκεκριμένες έρευνες ενώ παράλληλα απαγορεύονται από τον ίδιο κάποιες κινήσεις του σχετικά με τα παιδιά (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό, που βρέθηκε στο σπίτι της Πρεσβυτέρας).

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Οικονομική Αστυνομία να διενεργηθεί έρευνα μέσω του εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη για φορολογικό έλεγχο στα οικονομικά της οργάνωσης την τελευταία πενταετία, τον διαχειριστικό έλεγχο και παράλληλα έρευνα για κρατικές επιχορηγήσεις και ευρωπαϊκούς πόρους.

Τι αναμένεται να ερευνήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου

Έρευνα για:

  • υπεξαίρεση
  • απιστία
  • φοροδιαφυγή
  • ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Όσο λοιπόν, ο ιδρυτής της δομής παραμένει απομονωμένος και μακριά από τον 4ο όροφος στο παράρτημα του Κολωνού, όπου και διέμενε, πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας μετά τον έλεγχο της αστυνομίας στο σπίτι του έχει βρει καταφύγιο αλλού (δείτε εδώ ποιο είναι το κρησφύγετο του Πάτερ Αντωνίου) .

Κιβωτός του κόσμου
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI