Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες...» - Ξέσπασε ο πατέρας Αντώνιος

Η πρώτη αντίδραση μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες...» - Ξέσπασε ο πατέρας Αντώνιος
Ενημέρωση 02.12.2022 22:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καθώς οι αποκαλύψεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έρχονται σε μορφή «καταιγίδας», τόσο ο Πατέρας Αντώνιος όσο και η Πρεσβυτέρα αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους.

Αρνούνται τα πάντα ο πατέρας Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα

«Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος σε δικούς του ανθρώπους σύμφωνα με το STAR.

Όσο για την πρεσβυτέρα, η οποία έδειξε σήμερα τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο), εκείνη απαντούσε πως: «Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και 9 άλλων ατόμων

Κιβωτός του Κόσμου: Τζιπ μεγάλου κυβισμού - Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητου του Πατέρα Αντώνιου

Share