«Εμένα με χτύπησαν δύο φορές! Θα δώσω τα ονόματα κανονικά! Ο...» - Οι καταγγελίες πρώην τροφίμου της Κιβωτού 

«Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμένα με χτύπησαν δύο φορές! Θα δώσω τα ονόματα κανονικά! Ο...» - Οι καταγγελίες πρώην τροφίμου της Κιβωτού 

Μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις της μητέρας του πατρός Αντωνίου, την σιωπή του έσπασε και ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, με τις αποκαλύψεις του να συγκλονίζουν,

Ο Ελλάδιος, συγκεκριμένα, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 7/12 στην εκπομπή Live News του MEGA και μεταξύ άλλων κατήγγειλε όσα έχει τραγικά βίωσε τα χρόνια που πέρασε έγκλειστος μέσα στη δομή.

Οι καταγγελίες πρώην τροφίμου της Κιβωτού

«Είχα πάει στην Κιβωτό με εισαγγελική εντολή, γιατί είχαμε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Μας είπαν: θα πάτε στην Κιβωτό, είναι καλά τα πράγματα εκεί, θα τα έχετε όλα. Φύγαμε τρία αδέλφια, μείναμε στο Παίδων δυο βδομάδες και μετά μας πήγαν στην Κιβωτό. Στην αρχή ήταν όλα πανέμορφα, χαμόγελα, όπως έπρεπε. Μετά από καιρό άλλαξαν τα πράγματα και σιγά-σιγά χειροτέρευαν.

Κάναμε ένα λάθος και το πρώτο πράγμα που έλεγαν ήταν η τιμωρία. Εμένα με χτύπησαν δύο φορές μέσα στην Κιβωτό. Θα δώσω τα ονόματα κανονικά: ο Κώστας ο Κουντούρης και μία σφαλιάρα που μου είχε δώσει ο Πασχάλης.

Μας είχαν σε ένα διαμέρισμα στην Πιπίνου, που αυτοί δεν ήταν σωστοί τους έστελναν εκεί. Δεν είχαμε επαφές με τα άλλα παιδιά, δουλεύαμε το πρωί, πηγαίναμε νυχτερινό σχολείο. Καλύτερα να ήσουν στη φυλακή παρά να ήσουν στην Κιβωτό. Ένα παιδί 14-15 χρονών δουλεύει, δεν βλέπει παιδιά, δεν πηγαίνει μια βόλτα, δεν έχει τηλεόραση, δεν το αφήνεις να δει την οικογένειά του. Σου έλεγαν φάε, αν δεν θες να φας μπαίνεις τιμωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.